Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Batoh reflexný SOR oranžový

Zobraziť katalóg
Batoh reflexný SOR oranžový
Poťah batohu výstražné farby opatrený reflexným pruhom s vysokou odrazivosťou svetla. Tento batoh je vhodný ako na výlet, tak na bežné cesty do práce, za športom či za zábavou.
Kód:  AUPR2465 Produktové číslo:  01748 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Batoh reflexný SOR oranžový Predaj skončil

Batoh reflexný SOR oranžový

Jednoduchý bezpečnostný prvok, za skvelú cenu, vďaka ktorému budete vy aj vaši blízki perfektne viditeľní v každom počasí. Batoh s reflexným pruhom na veľmi veľkú vzdialenosť vytvára na tmavom pozadí kontrast, ktorý vodič pri nasvietení reflektory okamžite zbadá. Preto má dostatok času na reakciu na to, aby zabrzdil a chodcov bezpečne obišiel! Je vhodný ako na výlet, tak na bežné cesty do práce, za športom či za zábavou. Navyše ho možno nosiť buď klasicky cez obe ramená, alebo ako jednoduchý vak na športové potreby cez jedno rameno. Jeho používanie vám zaistí bezpečnosť pri chôdzi v oblastiach s automobilovou premávkou.

Perfektná ochrana za skvelú cenu

  • Reflexné batoh - oranžový
  • Opatrený reflexným pruhom
  • Vysoká odrazivosť svetla
  • Zvyšuje viditeľnosť nositeľa na cestách a cestách
  • Kvalitné spracovanie, všestranné využitie
  • skvelá cena

Buďte vidieť!

"Vidieť a byť videný" - základné pravidlo bezpečnosti na cestách. Za sťažené viditeľnosti v noci, daždi alebo hmle sa chodci a cyklisti stávajú pre vodiča prakticky neviditeľnými. Chodcov či cyklistu sú schopní zazrú až v okamihu, keď už nie je čas na reakciu. Reflexné prvky sú, vďaka svojim odrazovým vlastnostiam, viditeľné zo vzdialenosti 200 m! Což poskytuje vodičom čas na reakciu aj bezpečnému objatie chodcov.

Parametre a špecifikácie

Rozmery:
Dĺžka - 48 cm
Šírka - 38 cm

objem:
17 litrov

hmotnosť:
0,008 kg

Farba:
Strieborná - reflexné
Oranžová - výstražná

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Batoh reflexní S.O.R. oranžový. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SOR narancssárga fényvisszaverő hátizsák.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií