Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BESTWAY Lay-Z-Spa Havana AirJet 1,80 m × 66 cm

Zobraziť katalóg
BESTWAY Lay-Z-Spa Havana AirJet 1,80 m × 66 cm
Vírivka – nafukovacia, pre 2 – 4 osoby, 81 trysiek, rozmery 1.80m×66cm, objem 669l, integrovaná filtrácia vody 1325l/h, farba modrá
Kód:  BEWAY01h9 Produktové číslo:  54171 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BESTWAY Lay-Z-Spa Havana AirJet 1,80 m × 66 cm Predaj skončil

BESTWAY Lay-Z-Spa Havana AirJet 1,80 m × 66 cm

Vírivka BESTWAY Lay-Z-Spa Havana AirJet je ideálnym spôsobom odpočinku a relaxácie. Kruhová nafukovacia vírivka je určená pre celoročné využitie, či už ju umiestnite do interiéru vášho domu, na záhradu alebo terasu. Vyniká veľmi jednoduchým sprevádzkovaním. Pomocou hlavnej ovládacej jednotky ju jednoducho nafúknete, napustíte vodu a môžete si začať užívať prúdenie bubliniek. Hlavná ovládacia jednotka rovnako zaisťuje výkonnú kartušovú filtráciu aj prietokový digitálne nastaviteľný ohrev vody do teploty 40 °C. Vďaka tomu si môžete teplotu vody zvoliť presne podľa svojej potreby, na príjemný či horúci kúpeľ. Teplotu je možné pritom navyšovať o 1,5 °C za hodinu. Vírivku BESTWAY Lay-Z-Spa Havana AirJet môžu pohodlne používať 4 dospelé osoby naraz, je teda vhodná aj pre rodiny s deťmi. Užívajte si chvíle relaxácie a príjemnej perličkovej masáže vďaka BESTWAY Lay-Z-Spa Havana AirJet.

Kľúčové vlastnosti vírivky BESTWAY Lay-Z-Spa Havana AirJet 1,80 m × 66 cm

  • Nafukovacia vírivka
  • Vhodná pre celoročné využitie
  • Komfortné používanie 4 dospelých osôb naraz
  • Veľmi jednoduché sprevádzkovanie pomocou nafúknutia
  • Ohrev nastaviteľný do teploty 40 °C
  • S výhrevnosťou 1,5 °C za hodinu
  • Vírivka BESTWAY s priemerom 1,8 m
  • Farebné vyhotovenie: modré

Dokonalý spôsob relaxácie

Vírivka BESTWAY Lay-Z-Spa Havana AirJet je opatrená 81 vzduchovými tryskami, ktoré sa postarajú o perfektnú perličkovú masáž. Tá má veľmi blahodarné účinky na celé telo, vrátane pohybového aparátu, pokožky a je vynikajúca pre celkové psychické uvoľnenie. Vírivka BESTWAY Lay-Z-Spa Havana AirJet je vybavená dvoma rukoväťami, ktoré slúžia pre jej komfortné prenášanie vo vypustenom stave. Mäkká izolovaná podlaha vírivky je vybavená vypúšťacím ventilom a vonkajšie steny sú vyrobené z vysoko pevného a odolného materiálu TriTech. Výkonný filtračný systém pritom zabezpečí jej precízny chod. Vírivka BESTWAY Lay-Z-Spa Havana AirJet je jednoducho skvelou voľbou pre chvíle odpočinku a uvoľnenia celého tela.

            

Objem:
669 l

Priemer:
1,8 m


Parametre a špecifikácia

Priemer
1,8 m Hotovo!
Výška
0,66 m Hotovo!
Filtrácia v balení
Kartušová filtrácia Hotovo!
Objem
669 l Hotovo!
Tvar
Kruh Hotovo!

Rozmery

Priemer
1,8 m Hotovo!
Výška
0,66 m Hotovo!

Filtrácia

Filtrácia v balení
Kartušová filtrácia Hotovo!

Objem

Objem
669 l Hotovo!

Dizajn

Tvar
Kruh Hotovo!

Výbava

Výbava
Krycia plachta Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BESTWAY Lay-Z-Spa Havana AirJet 1,80 m × 66 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BESTWAY Lay-Z-Spa Havana AirJet 1.80m x 66cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BESTWAY Lay-Z-Spa Havana AirJet 1.80m x 66cm.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií