AD homeoffice PET

Birzman Zacoo Maha MTB

Zobraziť katalóg
Birzman Zacoo Maha MTB
Hustilka noha
Kód:  SPT18017 Produktové číslo:  4714247515376 Stránky výrobcu

Birzman Zacoo Maha MTB

Predstavujeme špičkové čerpadlo z Birzmanu, ktoré obsahuje leštené hliníkové teleso a množstvo výrobných riešení, ktoré ho ľahko používajú. Vďaka svojmu špeciálnemu dizajnu je ideálny na nafukovanie horských bicyklov. Umožňuje rýchlo nafúknuť veľké objemové obloženie.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný vzhľad lešteného hliníka
  • Drevené zábradlie
  • Plynulý beh
  • Ergonomický sklon 5 ° tela
  • CAD systém pre kontrolu prúdenia vzduchu
  • Jasný manometer
  • Max. tlak 120 psi / 8,3 bar

Praktická a pohodlná konštrukcia

Prvá vec, ktorú si všimnete na tejto horskej dráhe, s výnimkou jej vzhľadu, je náklon 5 ° pre užívateľa. Toto umožňuje jeho použitie pohodlné a prirodzené geometrii ľudského tela. Široká lakovaná rukoväť a prakticky umiestnený rozchod prispievajú aj k väčšiemu komfortu. Hliníkový podstavec potom dodáva čerpadlo s stabilitou a trvanlivosťou.

Dokonale navrhnuté

Konštrukcia piestu je tiež dobre navrhnutá. Vytvára tlak až 120 psi a má veľmi hladký chod.Čerpadlo je vybavené systémom kontroly prietoku CAD. Odtokový piest tohto systému reguluje tlak vzduchu a ľahko sa pripája ku konektoru Snap-it, čo umožňuje rýchle a jednoduché pripojenie k vsuvke.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Birzman Zacoo Maha MTB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Birzman Zacoo Maha MTB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Birzman Zacoo Maha MTB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Birzman Zacoo Maha MTB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Birzman zaco Maha MTB.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií