Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Black & Decker BDCDD12BAT

Zobraziť katalóg
Black & Decker BDCDD12BAT
Aku vŕtačka Li-Ion, 10.8V, 2x1.5Ah, max. Krútiaci moment 26Nm, voľnobežné otáčky 0 - 550 / min, skľučovadlo max.10 mm, LED pracovné osvetlenie, príslušenstvo, balené v praktickej plechovej dóze
Kód:  BOD002q Produktové číslo:  BDCDD12BAT Stránky výrobcu

Black & Decker BDCDD12BAT

V dielni žiadne kutila či remeselníka by nemal chýbať akumulátorový vŕtací skrutkovač Black & Decker BDCDD12BAT o výkone 2 × 10.8V. Ľahký Vŕtacie skrutkovač je určený pre vŕtanie do dreva, kovu, plastu a svoje uplatnenie samozrejme nájde aj pri skrutkovaní.

Použité batérie nie je nutné dobíjať pred každým využitím, pretože si zachovajú viac ako 80% dobitie po dobu dlhšiu ako 90 dní. Prípadné dobíjanie trvá cca 8 hodín. Pri práci sa vám bude hodiť aj praktické LED osvetlenie.

hlavné prednosti

  • Určený pre vŕtanie do dreva, kovu, plastu a skrutkovanie
  • Vysoká výdrž nabité batérie až po dobu 90 dní
  • Plynulá regulácia otáčok
  • spätný chod
  • ergonomická rukoväť
  • Široké možnosti využitia

Komfort a použitie

Plynulá regulácia otáčok má vplyv na ovládanie a samozrejme i presnosť vŕtania. Mäkká ergonomická rukoväť z nekĺzavého materiálu poskytuje dostatočný komfort a bezpečnosť.

Akumulátorový skrutkovač môžete použiť pre vŕtanie do dreva vrtákom s priemerom až 25 mm, u kovu ide o vrták s maximálnym priemerom do 10 mm. Určite ho využijete pri montáži nábytku, vešanie obrazov a ďalších horšie dostupných miestach.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zvlánde vrtačka vrtání do běžného zdiva cihla/beton? A je možné některé vrtáky ze sady použít k tomuto účelu? Děkuji.

Mám dotaz k síle této aku vrtačky... zvládne i vrtání do panelu?Mám na mysli například jen pár děr ne samozřejmě každodenní vrtání.Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli součástí tohoto zboží je i nabíječka na aku vrtačku uvedenou v popisu. Předem děkuji za brzkou odpověd´

Diskusia a poradňa k Black & Decker BDCDD12BAT
Príslušenstvo pre Black & Decker BDCDD12BAT
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Black&Decker BDCDD12BAT.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií