Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Black&Decker CD714CRESKD + detektor

Zobraziť katalóg
Black&Decker CD714CRESKD + detektor
4,8 15 hodnotení
Príklepová vŕtačka elektrická, príkon 710W, max. krútiaci moment 4,5Nm, rýchloupínacie skľučovadlo max. 13mm, 2800ot./min, plynulá regulácia otáčok, prídavná rukoväť, nastaviteľný hĺbkový doraz, dĺžka napájacieho kábla 2m, plastový kufor, detektor vodičov pod napätím
Kód:  BOD003e Produktové číslo:  CD714CRESKD Stránky výrobcu
Black&Decker CD714CRESKD + detektor Predaj skončil

Black&Decker CD714CRESKD + detektor

Táto príklepová vŕtačka bez problémov zvládne akékoľvek domáce, ale aj firemné práce. S výkonom 710 W a maximálnou rýchlosťou 2800 otáčok za minútu si ľahko so všetkým poradí. Zvládne príklepové vŕtanie do muriva, nebojí sa však ani iných materiálov, ako je drevo, kovy, alebo plasty. Súčasťou balenia je aj detektor kovov a vodičov pod napätím, vŕtanie tak bude bezpečné.


Obsah balenia:

  • Štandardné vybavenie
  • Kufor
  • Bočná rukoväť a hĺbkový doraz
  • 5x vrták
  • Detektor BDS200 kovov a káblov

Parametre a špecifikácia:

  • Výkon: 710 W
    Napájanie: 230 V
    Skľučovadlo: rýchloupínacie
    Veľkosť skľučovadla: 13 mm
    Počet úderov/min: 47600 úderov/min
    Max. krútiaci moment: 4,5 Nm
    Max. kapacita - drevo 25 mm
    Max. kapacita - murivo 13 mm
    Otáčky naprázdno: 0 - 2800 ot./min
    Dĺžka napájacieho kábla: 2 m

Ideálny pomocník

V balení nájdete vysokokvalitné štandardné 13 mm kovové skľučovadlo a druhú rukoväť pre lepšiu ovládateľnosť. Vŕtačka má plynule nastaviteľné otáčky, čo ponúka lepšiu ovládateľnosť, nižšie otáčky sú navyše vhodné na skrutkovanie. Nechýba spätný chod a možnosť nastavenia hĺbkového dorazu. Vŕtačka je dodávaná s odolným kufrom na uloženie.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den dnes mi přišla vrtačka s detektorem u vrtačky je český manuál ale u detektoru kovů a vodičů to není v češtině děkuji

Dobrý den, nabízíte nějaké vrtáky pasující k této vrtačce? Děkuji

Diskusia a poradňa k Black&Decker CD714CRESKD + detektor
Príslušenstvo pre Black&Decker CD714CRESKD + detektor
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Black&Decker CD714CRESKD+detektor . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Black & Decker CD714CRESKD + érzékelő.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií