Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Black & Decker EPC14CA

Zobraziť katalóg
Black & Decker EPC14CA
4,0 1 hodnotení
Aku vŕtačka NiCd, 14.4V, 1AH, voľnobežné otáčky 0-750o / min., Max. Krútiaci moment 12.1Nm, rýchloupínacie skľučovadlo max. 10mm, L / P chod, batéria, nabíjačka
Kód:  BOD002b3d Produktové číslo:  EPC14CA Stránky výrobcu

Black & Decker EPC14CA

V arzenálu žiadneho nadšeného domáceho majstra by asi nemal chýbať akumulátorový vŕtací skrutkovač. Zháňate skutočnú kvalitu, ale nechcete minúť celý majetok? Nevadí. My pre vás jeden taký to nástroj máme. Jedná sa o produkt od spoločnosti Black & Decker s ktorým určite chybu neurobíte. Jedná sa o aku vŕtací skrutkovač s možnosťou ľavého i pravého chodu, disponujúci rýchloupínacím skľučovadlom a kvalitné 14.4V NiCd batérií s kapacitou až 1AH. Spĺňa teda všetko, čo bežný užívateľ môže potrebovať. 

kľúčové vlastnosti

  • Skvelá ergonómia prístroja
  • 10mm rýchloupínacie skľučovadlo
  • 24 polôh pre nastavenie spojky
  • Systém pružne uložené nasúvacia batéria
  • Spínač pre chod vzad zvyšuje univerzálnosť náradia
  • Kvalitné 14,4V NiCd batérie s kapacitou 1AH
  • nastaviteľné otáčky

Výsledok ľahko a rýchlo

Výrobca samozrejme myslel na vaše pohodlie počas používania tohto akumulátorového vŕtacieho skrutkovača. Obdaril tak skrutkovač skvelým dizajnom, vďaka ktorému sa veľmi dobre drží a práca je tak ďaleko jednoduchšie. Telo skrutkovača je vyrobené z pevného a odolného materiálu. Výkonný motor obsahuje 24 momentovú spojku a poskytuje vŕtačke dostatok výkonu a sily.Pomocou spínača v rukoväti môžete plynule regulovať otáčky v rozsahu 0-750 ot./ Min s otáčaním vľavo i vpravo. Vďaka rýchloupínaciemu skľučovadlu nebudete mať problém s rýchlou a jednoduchou výmenou vrtákov či bitov.   

Doplňujúce informácie:

Vŕtanie do dreva:
25 mm

Vŕtanie do muriva:
10 mm

Otáčky naprázdno:
750 ot./ min

Max. krútiaci moment:
12,1 Nm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Black & Decker EPC14CA
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Black&Decker EPC14CA.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií