AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Black & Decker STB3620L

Zobraziť katalóg
Black & Decker STB3620L
1,0 1 hodnotení
Strunová kosačka – akumulátorová, 36V, 2 Ah, Li-Ion, záber 33cm, systém AFS, bezuhlíkový motor, nastaviteľná druhá rukoväť
Kód:  BOD121p Produktové číslo:  STB3620L Stránky výrobcu

Black & Decker STB3620L

Akumulátorová strunová kosačka Black & Decker STB3620L disponuje bezuhlíkovým motorom, ktorý poskytuje dlhšiu prevádzkovú činnosť, vyššiu odolnosť a účinnosť. Práca s touto kosačkou bude bezproblémová, aj v tých najnáročnejších podmienkach. Inovovaný bezuhlíkový motor poskytuje prevádzkovú dobu jednej hodiny, čo je až o 45 % viac v porovnaní s doteraz montovanými klasickými motormi. Pokosíte tak oveľa väčšiu plochu bez toho, aby ste museli nabíjať akumulátor.

Plné nabitie akumulátora zaberie 1 hodinu a 53 minút. Je navyše vymeniteľný, môžete teda dokúpiť ešte jeden záložný a získať až dvojnásobnú dobu kosenia. Šírka záberu je 33 cm, kosačka je vhodná aj pre väčšie záhrady. Systém automatického posuvu jednej struny uľahčuje manipuláciu s kosačkou a šetrí váš čas. Nechýba ani spínač s plynulou reguláciou otáčok. Vďaka prevodovke Gear Drive dosiahnete konštantné otáčky motora.

Kľúčové vlastnosti

  • Akumulátorová kosačka so záberom 33 cm
  • Systém AFS - automatický systém posuvu jednej struny
  • Plynulá regulácia otáčok na optimálny výkon aj výdrž
  • Bezuhlíkový motor
  • Nastaviteľná druhá rukoväť
  • Až 1 hodina prevádzky
  • Vymeniteľný akumulátor

Doplňujúce informácie:

Napájacie napätie:
36 V

Kapacita batérie:
2 Ah

Typ batérie:
Li-Ion

Doba nabíjania:
1,53 h

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímalo by mě, kde je možné objednat náhradní strunovou cívku. Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Black & Decker STB3620L
Príslušenstvo pre Black & Decker STB3620L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Black&Decker STB3620L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Black&Decker STB3620L.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií