Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

BOSCH AQT 33-11 Carwash-Set

Zobraziť katalóg
BOSCH AQT 33-11 Carwash-Set
4,6 10 hodnotení
Vysokotlakový čistič s tlakom 110 bar, prietok 330 l/hod, príkon 1300 W, funkcia samonasávania, systém autostop, dĺžka hadice (PVC) 5 m, dĺžka kábla 5 m, systém vysokotlakovej peny, miesto na odkladanie príslušenstva, vodný filter, široké príslušenstvo, hmotnosť 3,8 kg
Kód:  BOC801a3 Produktové číslo:  0.600.8A7.602 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH AQT 33-11 Carwash-Set

Praktický pomocník na čistenie a upratovanie s príslušenstvom na umývanie auta od renomovanej značky Bosch. Uvíta ho každý vodič aj ten, kto potrebuje účinne očistiť okolie svojho domu. Vysokotlakový čistič AQT 33-11 Carwash-Set s tlakom 110 barov spĺňa vysoké štandardy, ktoré zabezpečia, že sa na neho budete môcť bez obáv spoľahnúť.

Robustná konštrukcia s vysokým výkonom 1300 W a maximálnym prietokom vody 330 l/hod umožňuje všestranné využitie prístroja pre vaše auto, na záhrade, ale aj pri čistení v menších podnikoch a dielňach. Vďaka ľahkej regulácii výkonu a funkcii Auto-Stop spotrebujete pri práci s čističom len to najmenej nutné množstvo energie aj vody.

Hlavné prednosti

  • Dá sa používať ihneď po vybalení
  • Samonasávanie vody - bez tlaku
  • Celý rad rôznych nadstavcov
  • Dĺžka hadice 5 metrov
  • Možnosť odloženia pištole počas používania
  • Vodný filter

Rýchlospojky Click and Go

Váš čas a vynaložené úsilie môžete znížiť na úplné minimum vďaka nadstavcom pre špeciálne formy čistenia, ktoré sú súčasťou balenia. 

Veľmi praktické pri umývaní auta sú priehľadný vodný filter, rotačná tryska, tryska s nádobkou na saponát a 90° tryska pre rôzne zákutia vozidla. Po použití umývacej kefy bude vaše auto zbavené všetkých nečistôt.

Parametre a špecifikácia

Prietok
330 l/h Hotovo!
Tlak
110 bar Hotovo!
Výkon
1 300 W Hotovo!

Vlastnosti

Prietok
330 l/h Hotovo!
Tlak
110 bar Hotovo!
Výkon
1 300 W Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Výrobce uvádí tlak 110 baru ale toho zde prodává vapka není schopna dosáhnout ani náhodou pracovní tlak je nějakých 75 baru což ji řadí snad na poslední místo ve výkonu silnějši už je potom čistě proud z hadice vřele tenhle výrobek nedoporučuji

Nikde v příslušenství k tlakové myčce Bosch jsem nenašel pracovní (tedy prodlužovací) nástavec mezi pistolí a tryskou kterým se dá prodloužit dosah trysky. U jiných myček, např. Kärcher, Wap jsou tyto nástavce běžně k mání. Jsou prodlužovací nástavce od jiných značek kompatibilní s myčkou Bosch ?

Dobrý den, jak funguje funkce samonasávání v kombinaci s kohoutkem spojeným se studnou a zároveň určeným pro zapojení zahradnické hadice - je nutné, aby kohoutek produkoval vodu pod tlakem, nebo si vodu bude wapka sama nasávat i bez tlaku kohoutku? Děkuji za odpověď

Servis ta myčka nikde nemá - je to zahazovací čína. Nejsou žádné doplňky a pokud jsou, jsou 3x dražší jak u konkurence.

Je tu popsáno příslušenství v počtu 28 kusů to je v základu ?

Dobry den. Funkce "samonasavaci" znamena, ze si umi brat vodu treba i s kbeliku? Dekuji

dobry den, presne jake nastavce jsou soucasti baleni? dekuji

Dobrý den, budu využívat funkci samonasávání z kanystru s kohoutkem. Prosím o informaci, jaká je optimální délka hadice (kanystr - myčka) a o jakou tloušťku hadice se jedná (k připojení na myčku). Předem děkuji. O. Němec

There is no indication of what accessories come with the unit at that price. All we know is the hose and the price of accessories.

Diskusia a poradňa k BOSCH AQT 33-11 Carwash-Set
Príslušenstvo pre BOSCH AQT 33-11 Carwash-Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH AQT 33-11 Carwash-Set.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií