AD homeoffice AD homeoffice

Bosch AQT 35-12 Plus

Zobraziť katalóg
Bosch AQT 35-12 Plus
4,8 5 hodnotení
Vysokotlakový čistič vrátane príslušenstva, tlak 120 bar, prietok 350 l/hod, príkon 1500W, tryska 3 v 1, dĺžka hadice (PVC) 5m, dĺžka kábla 5m
Kód:  BOC802a1 Produktové číslo:  0.600.8A7.101 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch AQT 35-12 Plus

Praktický pomocník na čistenie a upratovanie. Značka Bosch je medzi záhradnou technikou synonymom kvality a dlhoročných skúseností. Aj vysokotlakový čistič AQT 35-12 Plus vrátane príslušenstva spĺňa vysoké štandardy, ktoré zaistia, že sa na neho budete môcť bez obáv plne spoľahnúť. Robustná konštrukcia s vysokým výkonom 1500 W a maximálnym prietokom vody 350 l/hod umožňuje všestranné využitie prístroja ako na každodenné použitie na záhrade, tak na čistenie v menších podnikoch a dielňach.

Vďaka jednoduchej regulácii výkonu a funkcii Auto-Stop spotrebujete pri práci s čističom len to najmenšie potrebné množstvo energie aj vody. Čas a vynaložené úsilie sa tiež zmenší na minimum vďaka nadstavcom pre špeciálne formy čistenia, ktoré sú súčasťou balenia. Priehľadný vodný filter a viacúčelová tryska 3 v 1 so zapínateľným prívodom čistiaceho prostriedku sa hodí na najrôznejšie použitie. Čistič terás DELUXE je určený na čistenie záhradných terás a ostatných pevných pochôdznych plôch. Jednoduchú manipuláciu zvládne vďaka rýchlospojkám SDS naozaj každý.

Ďalšie príslušenstvo možno jednoducho dokúpiť presne podľa vašich potrieb. Všetky nástavce uložíte priamo do integrovaného držiaka príslušenstva, rovnako ľahko na nadstavec namotáte hadicu. Celý prístroj tak budete mať rýchlo uprataný a zároveň vždy pripravený na použitie.

Parametre a špecifikácie:

Max. tlak:
120 bar

Príkon:
1500 W

Maximálna prečerpávacia kapacita:
350 l/h

Maximálna teplota privádzanej vody:
40 °C

Dĺžka kábla:
5 m

Dĺžka hadice:
5 m (PVC)

Hmotnosť (bez príslušenstva):
5,53 kg

Funkcie:
Stabilné kolieska a držadlo Easy-Fold na bezproblémovú mobilitu a priestorovo úsporné uloženie
Energetická efektivita vďaka funkcii Auto-Stop
Odklopiteľné držadlo
Inovatívne uloženie hadice
Integrovaný držiak príslušenstva
Systém SDS s rýchlospojkami
Vodný filter
Systém dávkovania umývacieho prostriedku
Hubica
Tryska 3 v 1

Obsah balenia:
Vysokotlaková pištoľ Bosch
Kopija
Priehľadný vodný filter
Tryska 3 v 1
Sieťový kábel 5 m
Vysokotlaková hadica 5 m
Čistič terás

Parametre a špecifikácia

Prietok
350 l/h Hotovo!
Tlak
120 bar Hotovo!
Výkon
1 500 W Hotovo!

Vlastnosti

Prietok
350 l/h Hotovo!
Tlak
120 bar Hotovo!
Výkon
1 500 W Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, prosím potřeboval bych náhradní pistol , která mi praskla a teče. Lze ji u Vás objednat?

Nepodarilo sa mi nabehnúť tzv. self priming: Nenasáva saponát z fľašky/nádobky ani po jeho zriedení, prepnutí dýzy z vysokotlakej na umývaciu. Samozrejme sacia hadička je úplne ponorená do zriedeného saponátu a bočné dierky sú priechodné. Originálna tlaková hadica je 5m. Ide o chybu prístroja, alebo máte nejakú radu?

Dobrý den, prosím, jaká je délka hadice? Psáno je 5 m , ale četla jsem, tady, že byla dodána 3 m. Je to pro mě důležité v rozhodnuní, zda si tento koupím. Děkuji

Dobrý den, prosím Vás jen mě zajímá co znamená použité skladem. Děkuji

Diskusia a poradňa k Bosch AQT 35-12 Plus
Príslušenstvo pre Bosch AQT 35-12 Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH AQT 35-12 Plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch AQT 35-12 Plus.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií