Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bosch AQT 45-14 X + príslušenstvo

Zobraziť katalóg
Bosch AQT 45-14 X + príslušenstvo
4,9 10 hodnotení
Vysokotlakový čistič 2100W, tlak 140bar, prietok 450l / hod., Dĺžka hadice 8m, hliníkové čerpadlo, navijak na hadicu, príslušenstvo
Kód:  BOC804g Produktové číslo:  0.600.8A7.400 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch AQT 45-14 X + príslušenstvo

Praktický pomocník na čistenie a upratovanie. Značka Bosch je v oblasti domácej techniky synonymom kvality a dlhoročných skúseností. Aj vysokotlakový čistič AQT 45-14 X spĺňa vysoké štandardy, ktoré zabezpečia, že sa na neho budete môcť bez obáv plne spoľahnúť. Robustná konštrukcia s vysokým výkonom 2 100 W a maximálnym prietokom vody 450 l/h umožňuje všestranné využitie prístroja ako na každodenné použitie na záhrade či v garáži, tak na čistenie v podnikoch a dielňach.

Vďaka jednoduchej regulácii výkonu a funkcii Auto-Stop spotrebujete pri práci s čističom len to najmenšie potrebné množstvo energie aj vody. Čas a vynaložené úsilie sa tiež zmenší na minimum vďaka mnohým nadstavcom pre špeciálne formy čistenia, ktoré je možné si dokúpiť presne podľa vašich potrieb. Všetky nadstavce uložíte priamo do integrovaného držiaka príslušenstva, rovnako ľahko na nadstavec namotáte hadice. Celý prístroj tak budete mať rýchlo uprataný a zároveň vždy pripravený na použitie. Na ľahkú manipuláciu slúžia stabilné kolieska a držadlo.

Súčasťou balenia je 8 metrov dlhá hadica, vďaka ktorej sa dostanete aj na tie najmenej prístupné miesta. Prívodný kábel je tiež dostatočne dlhý, a to 5 metrov. V balení tiež nájdete kefu na dlažbu, nové inovatívne 3 v 1 trysky s nádobkou na saponát s objemom 550 ml a rotačné trysky.

Parametre a špecifikácia:

Príkon:
2 100 W

Max. tlak:
140 ba

Max. prečerpávacia kapacita:
450 l/h

Max. teplota privádzanej vody:
40 °C

Dĺžka kábla:
5 m

Dĺžka hadice:
8 m (PVC)

Vlastnosti:

  • Integrovaný držiak príslušenstva
  • Systém SDS s rýchlospojkami
  • Systém Autostop
  • Funkcia samonasávania
  • Vodný filter
  • Čistič terás Deluxe
  • Teleskopické držadlo
  • Cievka na hadicu pre vysokotlakové čističe
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Dĺžka hadice
8 m Hotovo!
Prietok
450 l/h Hotovo!
Tlak
140 bar Hotovo!
Výkon
2 100 W Hotovo!
Výbava
Navijak Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat jaké je příslušenství k této tlakové myčce.

Diskusia a poradňa k Bosch AQT 45-14 X + príslušenstvo
Príslušenstvo pre Bosch AQT 45-14 X + príslušenstvo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH AQT 45-14 X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch AQT 45-14 X.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií