Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

BOSCH ARM 32

Zobraziť katalóg
BOSCH ARM 32
4,6 26 hodnotení
Elektrická kosačka – rotačná, bez pojazdu, výkon 1200 W, záber 320 mm, objem zberného koša 31 l, s centrálnym nastavením výšky kosenia
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BOC807c Produktové číslo:  0.600.885.B03 Stránky výrobcu

BOSCH ARM 32

Elektrická kosačka Bosch ARM 32 je ideálnym pomocníkom pri starostlivosti o záhradu. Kvalitné spracovanie kosačky a veľmi ostrý nôž sú zárukou dokonale pokoseného trávnika, ktorý sa okamžite stane pýchou vašej záhrady. Hmotnosť elektrickej kosačky Bosch ARM 32 je len 7 kilogramov, vďaka čomu sa s ňou manipuluje veľmi ľahko a vy sa bez ťažkostí dostanete kam potrebujete.

Kľúčové vlastnosti elektrickej kosačky Bosch ARM 32

  • Výkonný elektromotor so systémom Powerdrive
  • Bočný hrebeň na kosenie okolo múrov
  • Objem zberného koša 31 litrov
  • 3 stupne pre nastavenie výšky kosenia
  • Záber kosačky 32 cm
  • Praktická prepravná rukoväť
  • Hmotnosť elektrickej kosačky Bosch 7 kg

Bočný hrebeň na kosenie pozdĺž múrov

Na kosenie ťažko dostupných miest je elektrická kosačka Boch ARM 32 vybavená špeciálnym bočným hrebeňom. Tento hrebeň umožňuje kosačke pracovať aj pozdĺž múrov a plotov, takže váš trávnik bude vyzerať vždy dokonale upravený.

Prepravná rukoväť

Elektrická kosačka Bosch ARM 32 je opatrená praktickým prepravným držadlomtakže manipulácia s kosačkou a jej prenášanie nie je namáhavé a zvládne ho naozaj každý.

Presné kosenie v každej situácii

Srdcom tohto modelu je motor so systémom Powerdrive, ktorý poskytuje vysoký krútiaci moment a zaručuje spoľahlivo presné kosenie aj v tých najnáročnejších podmienkach. Výšku kosenia možno nastaviť hneď tromi stupňami od 20 mm do 60 mm a záber kosačky je veľmi slušných 32 cm.

Zberný kôš elektrickej kosačky Bosch ARM 32 s objemom 31 litrov

Všetok pokosený materiál sa okamžite ukladá do kapacitného zberného koša s objemom 31 litrovTo vám umožní pokosiť naozaj veľkú plochu, a to bez toho aby ste museli kôš často vysypávať.



Parametre a špecifikácia

Porovnať
Výkon
1 200 W Hotovo!
Hmotnosť
6,9 kg Hotovo!
Záber
320 mm Hotovo!
Počet nožov
1 Hotovo!

Výkon

Výkon
1 200 W Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
6,9 kg Hotovo!
Záber
320 mm Hotovo!
Počet nožov
1 Hotovo!
Plocha trávnika
300 m2 Hotovo!
Objem koša
31 l Hotovo!
Materiál koša
Plast Hotovo!
Materiál šasi
Plast Hotovo!
Minimálna výška kosenia
20 mm Hotovo!
Maximálna výška kosenia
60 mm Hotovo!

Pojazd

Pojazd
Bez pojazdu Hotovo!

Výbava

Výbava
S centrálnym nastavením výšky kosenia Hotovo!

Pohon

Pohon
Elektrický Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, Jaka je prosim sirka vyrobku kolecko-kole ko? Resim jestli semi vejde do ulozneho boxu na zahrade Diky moc

lze nůž u této sekačky vyměnit či přebrousit? Je vyjímatelný? A kde se provádí eventuel. servis v okolí Českých Budějovic.

Prosím o info, je-li rotor s noži přímo na hřídeli motoru, nebo je kroutící moment přenášen přes řemenový převod? Děkuji.

Chtěla bych vědět, zda-li je pravda, že sekačky vysečou trávu až k např. betonové zídce beze zbytku

zdravim kolko ma tato kosacka otacok?

Mám dotaz, je nastavení výšky sečení centrální, nebo každé kolečko zvlášť ?

Diskusia a poradňa k BOSCH ARM 32
Ďalšie informácie

Záhradný kalendár: Marec na záhrade

Prvý jarný mesiac marec so sebou prináša celý rad činností, ktoré je potrebné urobiť, aby vaša záhrada len kvitla. Oplatí sa venovať pozornosť ovocným stromom, okrasným drevinám aj trávniku. V marci je už čas aj na výsev zeleniny, úpravu živého plota alebo výsadbu ruží. Čo všetko je vhodné v tomto mesiaci na záhrade urobiť? Pripravili sme pre vás niekoľko užitočných tipov.

Záhradný kalendár: September na záhrade

September je jedným z hlavných mesiacov zberu a spracovania dozretej úrody. Je to čas kompótovania, muštovania, zavárania, sušenia a pod. Čakať na vás bude tiež upratovanie opadaného ovocia, príprava a zateplenie záhonov, kosenie trávy, likvidácia škodcov a veľa ďalších činností, ktoré je potrebné vykonať na začiatku jesenného obdobia. Viete, čo ešte môžete vysadiť a ako sa máte postarať o chúlostivé paradajky? To a oveľa viac vám poradíme v našom septembrovom článku.

Záhradný kalendár: August na záhrade

Viete, ako sa postarať o augustovú záhradu? V našom článku vám predstavíme výpočet všetkých dôležitých záhradníckych činností, poradíme sa zberom, neskorou výsadbou, likvidáciou škodcov i so správnou starostlivosťou o trávnik na konci leta.

Záhradný kalendár: December v záhrade

Záhrada si zaslúži starostlivosť aj v zime. Predovšetkým okrasné stromčeky treba chrániť pred polámaním a nemali by ste prestať ani v pravidelnom zavlažovaní. To samozrejme nie je všetko, v zimnom období, obzvlášť v decembri, sa môžete krásne vyhrať s vianočnou výzdobou alebo pripraviť nádherné kŕmidlo pre vtáčiky. Prečítate si, čo všetko by ste mali v zime urobiť.

Starostlivosť o trávnik a záhradu (TIPY A TRIKY)

Starostlivosť o trávnik a záhradu zahŕňa mnoho úkonov, ktoré je potrebné vykonávať v priebehu celého roka. Poradíme vám, ako sa starať o trávnik aj o záhradu od prvých krôčikov až po celkovú údržbu, a odporučíme vám osvedčené rady a tipy skúsených odborníkov. Dúfame, že náš sprievodca poradí každému nadšenému záhradníkovi, ako sa starať o trávnik a ako si vytvoriť tú pravú oázu pokoja a pohody.
Recenzie BOSCH ARM 32
Príslušenstvo pre BOSCH ARM 32 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH ARM 32 0.600.885.B03. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH ARM 32.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií