AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSCH HRG5584S1

Zobraziť katalóg
BOSCH HRG5584S1
5 2 hodnotení
Vstavaná rúra s parnou funkciou, farba: nehrdzavejúca oceľ, čistenie rúry: parné, gril, horný ohrev, parná funkcia, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev a ventilátor, 3-vrstvové sklo dvierok, časovač, detská poistka, ochladzovací systém, studené dvere rúry a tlmené zatváranie dvierok, s teleskopickým výsuvom, energetická trieda A, objem 71l, sieťový kábel so zástrčkou, V׊×H: 59.5×59.4×54.8cm
Kód:  BOTRO33 Produktové číslo:  HRG5584S1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH HRG5584S1



Šesť dôvodov na kúpu vstavanej rúry BOSCH HRG5584S1

  • Vďaka príprave v horúcej pare budú vaše pokrmy zvonku chrumkavé a vnútri šťavnaté
  • 3D horúci vzduch sa postará o optimálnu distribúciu vzduchu až na troch úrovniach súčasne pre perfektné výsledky pečenia
  • Funkcia AutoPilot30 ponúka tridsať prednastavených programov pre perfektné výsledky pečenia
  • Zapustené otočné voliče pre jednoduchú údržbu a rýchle čistenie rúry BOSCH HRG5584S1
  • Špeciálny povrch zadnej steny EcoClean Direct, ktorý automaticky pohlcuje tuky a uľahčí tak čistenie spotrebiča
  • Dvojnásobný teleskopický výsuv a jeden ClipRail zaručia komfortnú a flexibilnú manipuláciu s plechmi na pečenie

Zdravá a chutná príprava pokrmov v horúcej pare

Vďaka príprave v horúcej pare si pokrmy uchovajú všetky dôležité vitamíny, minerály a prirodzenú chuť, takže ich nemusíte príliš koreniť ani dosoľovať. Pečenie v pare je k potravinám veľmi ohľaduplné a výsledkom je chrumkavá zelenina, či šťavnatá a krehká hydina alebo ryby. S parnou rúrou BOSCH HRG5584S1 môžete variť aj bez pridania oleja či tuku, takže sú výsledné pokrmy nielen chutnejšie, ale aj zdravšie.


Vstavaná rúra BOSCH HRG5584S1 s funkciou AutoPilot

Inteligentná funkcia AutoPilot umožní nastaviť druh pripravovaného pokrmu so zadanou hmotnosťou. O nič viac sa nemusíte starať, pretože druh ohrevu, teplotu a dobu pečenia si program riadi automaticky. Pokrm počas pečenia v rúre BOSCH HRG5584S1 nemusíte podlievať, otáčať ani sa oň inak starať a výsledok bude vždy úplne perfektný.

BOSCH HRG5584S1 s 3D horúcim vzduchom pre perfektné výsledky pečenia

Vstavaná rúra BOSCH HRG5584S1 umožňuje piecť až na troch úrovniach naraz. S 3D cirkuláciou horúceho vzduchu je teplo rýchlo a rovnomerne rozvádzané po celom priestore rúry, takže môžete bez problémov piecť spoločne sladké aj pikantné pokrmy bez toho, aby dochádzalo k prenosu chutí.


Vedeli ste, že...

Rúry Bosch prinášajú radosť do vašej kuchyne. Ich ovládanie je jednoduché a prehľadné, aby ste získali dokonalé informácie o príprave pokrmov, ktorá je prekvapivo jednoduchá. Či ide o najvyššie modely s farebným TFT displejom a otočným prstencom, alebo ostatné rady s otočnými voličmi, LED a LCD displejmi, nastavenie a ovládanie bude vždy hračka.


Čistenie bez námahy s technológiou EcoClean Direct

Zadná stena teplovzdušnej rúry BOSCH HRG5584S1 je vybavená špeciálnym povrchom z veľmi jemných keramických častíc, ktoré počas pečenia absorbujú mastnotu a zabraňujú znečisťovaniu vnútra spotrebiča. Povrch sa navyše pri každom zahriatí rúry regeneruje, a to po celú dobu životnosti teplovzdušnej rúry. Aktiváciou čistiaceho programu EcoClean Direct odstránite väčšie zvyšky nečistôt.

Vstavaná rúra BOSCH HRG5584S1 ponúka vysoký komfort a flexibilitu

Parná rúra BOSCH HRG5584S1 disponuje dvojnásobným teleskopickým výsuvom, ktorý sa jednoducho ovláda a je maximálne bezpečný. V prípade, že teleskopický výsuv úplne vytiahnete, špeciálny mechanizmus ho na oboch stranách zabezpečí, aby nedochádzalo k prevráteniu plechov a ďalšieho príslušenstva. Pečenie je tak oveľa jednoduchšie a bezpečnejšie.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 600 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,4 cm Hotovo!
Hĺbka
54,8 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
71 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, troubu máme, je výborná, jen k ní dodávaný plech se okamžitě strašně zkroutil. Potřebuji info, kde sehnat kompatibilní kvalitnější plech - u vás jsem nic nenašla.

Dobrý den, v popisu se 2x píše o samočištění EcoClean Direct s tím, že jednou se uvádí pro všechny vnitřní stěny a jednou pouze pro zadní stěnu. Jak to tedy ve skutečnosti je? Děkuji.

Dobrý den,je možné u této trouby s pomocí přidání páry ohřívat pokrmy na talíři?

Který model zvládá vaření v páře?

Dobrý den, prosím kolik plechů je k této troubě dodáváno ? A je součástí trouby i plech na parní pečení s dírkami ? děkuji za odpověd.

Dobrý den, ovládací knoflíky jsou zamačkávací, nebo na pevno?

Dobrý den, na kolik max stupňů lze troubu rozehřát?

Diskusia a poradňa k BOSCH HRG5584S1
Príslušenstvo pre BOSCH HRG5584S1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH HRG5584S1.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií