Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bosch PCL 10

Zobraziť katalóg
Bosch PCL 10
5 4 hodnotení
Krížový laser samonivelácia v priebehu niekoľkých sekúnd, pracovný rozsah až 10m, integrovaný 1/4" závit - vhodný pre všetky bežné statívy, ochranné puzdro, napájanie 2xAA (v balení)
Kód:  BOC140a Produktové číslo:  0.603.008.120 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch PCL 10

Uľahčite si prácu

Budete vešať obrazy alebo pripevňovať police na knihy a bojíte sa, že nebudú na stene visieť rovno? Nezdráhajte sa využiť modernú elektronickú techniku. Krížový samonivelačný laser Bosch je na takú prácu veľmi vhodným pomocníkom.

Pod niveláciou sa rozumie zisťovanie a vyrovnávanie výškových rozdielov alebo presné vyrovnanie viacerých bodov do jednej roviny. Samonivelačné prístroje sa potom vyrovnávajú samočinne. Používanie je tak veľmi pohodlné. Stačí len zapnúť prístroj a na stene, alebo inom povrchu, sa v priebehu niekoľkých sekúnd objaví kríž s presne zvislou a presne vodorovnou čiarou.

Krížový laser Bosch PCL 10 ponúka jednoduché a intuitívne ovládanie a vysoko kvalitné diódy pre dobre viditeľné laserové línie, ktoré sa pýšia pracovným rozsahom až 10 metrov.

Laser tiež disponuje integrovaným 1/4" závitom, vhodným pre všetky bežné statívy. Súčasťou balenia je aj ochranné puzdro a batérie.

Vlastnosti lasera

  • Automatická samonivelácia v priebehu niekoľkých sekúnd
  • Kvalitné laserové diódy
  • Pracovný rozsah až 10 m
  • Jednoduché ovládanie
  • 1/4" závit pre upevnenie na statív

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch PCL 10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH PCL 10.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií