Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Bosch PLR 15 box

Zobraziť katalóg
Bosch PLR 15 box
4,8 96 hodnotení
Laserový diaľkomer malý, kompaktný, s dobre čitateľným displejom s podsvietením, merací rozsah 0,15 - 15m, presnosť merania, typ. ± 3mm, Hold a Save funkcie, súčasťou balenia 2xLR03 AAA, balené v plechovej krabičke
Kód:  BOC119d5 Produktové číslo:  0.603.672.021 Stránky výrobcu

Bosch PLR 15 box

Laserový diaľkomer Bosch je malý kompaktný pomocník, ktorý uľahčí prácu každému z vás. Jednolúčový merač je určený hlavne do interiérov a vďaka veľmi presnej laserovej technológii meria do vzdialenosti až 15 m. Hodnoty sú zobrazované na skvele čitateľnom podsvietenom displeji. Ovládanie je veľmi jednoduché pomocou jedného tlačidla a zvládne ho naozaj každý. Prístroj stačí namieriť na daný predmet, stlačiť tlačidlo a za okamih poznáte dĺžku.

Univerzálny a kompaktný

Jeho kompaktné prevedenie nezaberie žiadne miesto, zmestí sa do každého vrecka, a tak môže byť stále s vami pripravený na presné meranie. Telo má mäkkú gumovú vložku pre pohodlnú manipuláciu. Poslednú nameranú hodnotu možno uložiť do pamäte funkciou hold. Ak s prístrojom nerobíte dlhšie ako 5 minút, skrátka sa vypne a šetrí tak batérie.

Parametre a špecifikácie:

Laserová dióda:
635 nm

Merací rozsah:
0,15 - 15 m

Presnosť:
+/- 3 mm

Napájanie:
2 x 1,5 V AAA

Automatické vypnutie:
5 minút

Hmotnosť:
0,08 kg

Balené v plechovej škatuľke.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch PLR 15 box
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH PLR 15 box.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií