AP+ nový vizuál AD homeoffice

BOSCH Rotak 32 LI Ergoflex High Power

Zobraziť katalóg
BOSCH Rotak 32 LI Ergoflex High Power
4,6 8 hodnotení
Aku kosačka akumulátorová, Li-ion, 36V, 2,6Ah, doba nabíjania akumulátora 120min, šírka strihu 32cm, 3 stupňové nastavenie výšky kosenia, bočné hrebene pre trávu, indikátor stavu nabitia, objem zberného koša 31l
Kód:  BOC805f Produktové číslo:  0.600.885.D01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH Rotak 32 LI Ergoflex High Power Predaj skončil

BOSCH Rotak 32 LI Ergoflex High Power

BOSCH Rotak 32 LI je kompaktná akumulátorová kosačka, určená na prácu na stredných a väčších záhradách. Vďaka bezdrôtovému vyhotoveniu si budete užívať maximálnu voľnosť a pohodlie, navyše tým zvyšujete aj svoju bezpečnosť, pretože neexistuje žiadny kábel, do ktorého by ste sa mohli zamotať. Doba nabíjania je len 120 minút, ak si vystačíte s nabitím na 80 %, potom je to iba 25 minút.

Nízka hmotnosť spolu s novým systémom ovládania Ergoflex umožňuje ľahké vedenie vŕtačky a zároveň zdravšie vedenie tela pri práci s ňou. Malá hlučnosť je ideálna pre mestský vidiecky štýl. Na kosačke ďalej oceníte najmä presné začisťovanie okrajov trávnikov alebo systém efektívneho riadenia spotreby, ktorý predlžuje dobu chodu až o 15 %. K ľahkému uloženie prispeje preklápacia rukoväť.

Parametre a špecifikácia:


Typ akumulátora:
Lítium-iónový

Napätie akumulátora:
36 V

Doba nabíjania akumulátora:
120 min

Doba rýchlonabíjania akumulátora:
Nabitý na 80 % za 45 min

Odporúčaná plocha trávnika:
až 300 m2

Šírka strihu:
32 cm

Systém kosenia:
Rotačný nôž

Hmotnosť:
10,2 kg

Objem zberného koša:
31 l

Výška strihu:
30-60 mm

Nastavovanie žacej výšky:
3-násobné, centrálne

Druh rukoväte:
systém Ergoflex

Poznámka:
» Všetky Kosačky na trávu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, udává výrobce cca počet dobití - resp. zajímá mne jak cca dlouho baterie vydrží při běžném sečená 1/14 dní. Zda budou novou baterii kupovat za 1 rok či za 5 let. Děkuji a hezký den JS

Dobrý deň, aký je rozdiel medzi kosačkou BOSCH Rotak 32 LI Ergoflex High Power a BOSCH Rotak 32 LI

Dobrý deň, prosím vás akú kapacitu ma bateria v kosačke: BOSCH Rotak 32 LI Ergoflex High Power, písané sú rôzne údaje, 2Ah 2,6Ah 4,0Ah. A či sa dajú dokúpiť náhradné baterie a aké kapacity?

Dobrý den, bude fungovat nabíječka a akumulátor dodávaný s touto sekačkou i ke strunové sekačce BOSCH ART 23-18 LI nebo je nutno koupit jiný, speciální akumulátor i nabíječku?

Dobrý den,má baterie opravdu 2,6Ah

dobry den je ku tejto kosacke v cene aj bateria a nybyjacka dakujem

Dobrý den, zaujala mě sekačka BOSCH Rotak 32 LI Ergoflex High Power. Zajímá mě, jestli se dá dokoupit ještě náhradní aku baterie a nůž a kolik by to stálo. Prosím odpověď na mail. Děkuji JR

Diskusia a poradňa k BOSCH Rotak 32 LI Ergoflex High Power
Príslušenstvo pre BOSCH Rotak 32 LI Ergoflex High Power Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH Rotak 32 LI Ergoflex High Power 1x2,6Ah. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH Rotak 32 LI Ergoflex High Power 1x 2,6 Ah.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií