Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BOSCH Rotak 430 LI Gen4. Ergo Flex, 2 aku

Zobraziť katalóg
BOSCH Rotak 430 LI Gen4. Ergo Flex, 2 aku
4,7 3 hodnotení
Aku kosačka akumulátorová, Li-ion, 36 V, 2 Ah, doba nabíjania akumulátora 70 min., záber 43 cm, 6-stupňové nastavenie sekacej výšky, bočné hrebene na trávu, indikátor stavu nabitia, objem zberného koša 50 l
Kód:  BOC805l Produktové číslo:  0.600.8A4.50D Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH Rotak 430 LI Gen4. Ergo Flex, 2 aku Predaj skončil

BOSCH Rotak 430 LI Gen4. Ergo Flex, 2 aku

Dajte svojmu milovanému trávniku jedinečnú fazónu s touto špičkovou kosačkou značky Bosch. Získa si vás predovšetkým veľmi tichou prevádzkou, pretože ju poháňa výkonný Li-Ion akumulátor. Odpadá tak nutnosť ťahania otravných káblov, ktoré sa večne zamotávajú. Pracujte rýchlo, pohodlne a neobmedzene!

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná akumulátorová kosačka
  • Systém riadenia energetickej úspornosti EEM (Efficient Energy Management)
  • Integrované držadlo na prenášanie
  • Bočné hrebene na trávu
  • Systém Powerdrive LI+ na konštantne vysoký krútiaci moment
  • 6 stupňov nastavenia výšky kosenia
  • Pogumované kolieska

Profesionálny pomocník

Srdcom kosačky je už spomínaný elektromotor, ktorý poháňa 36 V Li-Ion batéria s kapacitou 2 Ah. Jeho nabitie na 80 % kapacity navyše trvá len 56 minút ! O maximálne efektívne kosenie sa stará nôž z kalenej ocele a záberom až 43 cm. Systém motora Powerdrive LI+ zaručuje spoľahlivý strih, a to dokonca aj v náročných podmienkach. Rotačná kosačka vďaka unikátnej technológii nevylučuje nezdravé splodiny a nepríjemný zápach ako z benzínového motora do ovzdušia.

Ďalej disponuje modernou technológiou Ergoflex v podobe ergonomických držadiel s certifikátom AGR. Jej výhodou je nízka hmotnosť, inovatívny ergonomický tvar a nový systém držadla QuickClick na jednoduchšiu prvú montáž bez použitia akéhokoľvek náradia. Precízne jazdné vlastnosti majú na starosť ľahko sa otáčajúce a pogumované kolieska, teda celková manipulácia nevyžaduje toľko námahy a záťaže pre svalstvo. Na rozľahlých trávnatých plochách oceníte aj zberný box na trávu s objemom 50 litrov.

To ale nie je všetko! Na pokosenie ťažko dostupných miest je kosačka vybavená špeciálnym bočným hrebeňom, ktorým sa neobmedzene dostanete až k okraju trávniku pri plote a múroch.

Rozsah dodávky:
Nabíjačka AL 3620 CV
Zberný box na trávu 50 l
2 x lítium-iónový akumulátor 36 V/2,0 Ah

Parametre a špecifikácia:

Typ akumulátora:
Lítium-iónový

Napätie akumulátora:
36 V

Doba nabíjania:
70 min

Šírka strihu:
43 cm

Systém kosenia:
Brúsený nôž z kalenej ocele

Hmotnosť:
13,8 kg

Objem zberného koša:
50 l

Výška strihu:
20 - 70 mm

Nastavovanie sekacej výšky:
6-násobné

Poznámka:
» Všetky Kosačky na trávu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, aký je rozdiel medzi 430LI a 43LI? Zdaju sa mi rovnaké. https://m.alza.sk/hobby/bosch-rotak-43-li-d5555477.htm Dakujem

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi BOSCH Rotak 430 LI a BOSCH Rotak 43 LI?

Jaké má prosím motor otáčky?

Zvažuji koupi této sekačky, neboť mám dobré zkušenosti se starší elektrickou (kabelovou) sekačkou Bosch. Alza nabízí sekačku BOSCH Rotak 430 LI při stejném příslušenství kupodivu o 2 tis. dráž než srovnatelné konkurenční obchody. Škoda, třeba přijde nějaká akce.

Diskusia a poradňa k BOSCH Rotak 430 LI Gen4. Ergo Flex, 2 aku
Príslušenstvo pre BOSCH Rotak 430 LI Gen4. Ergo Flex, 2 aku Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH Rotak 430 LI . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch Rotak 430 Li akkumlátoros fűnyíró, 2 db akku.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií