Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Bosch UniversalInspect inšpekčná kamera

Zobraziť katalóg
Bosch UniversalInspect inšpekčná kamera
4,1 6 hodnotení
Inšpekčná kamera – kontrolná kamera, priemer hlavy kamery 8mm, veľkosť displeja, 2.31", 4× 1.5V LR6 (AA) súčasťou balenia
Kód:  BOC142a Produktové číslo:  0.603.687.000 Stránky výrobcu
Bosch UniversalInspect inšpekčná kamera Predaj skončil

Bosch UniversalInspect inšpekčná kamera

Kontrolná kamera BOSCH UniversalInspect je určená na rýchlu kontrolu ťažko prístupných, alebo tmavých priestorov a následnú dokumentáciu výsledkov. Farebný displej s veľkosťou 2,31“ disponuje rozlíšením 320 × 240 px. Hlavnú výbavu UniversalInspect tvorí hlava kamery s priemerom 8 mm, interné úložisko schopné pojať až 8 snímok a slot na micro SD kartu, ktorý umožňuje prenos dát z výsledkov kontroly na ďalšiu úpravu. Kábel dlhý 95 cm môžete ľahko obtočiť okolo kamery a následne zariadenie pohodlne uložiť do priloženého puzdra. Súčasťou doplnkov dodávaných spolu s kontrolnou kamerou BOSCH UniversalInspect je aj praktický hák, magnet, zrkadlo, spojky na pripojenie príslušenstva a 4 AA batérie.

Kľúčové vlastnosti kontrolnej kamery BOSCH UniversalInspect

  • Umožňuje dokumentáciu a prenos výsledkov kontroly
  • Intuitívne ovládanie kontrolnej kamery BOSCH UniversalInspect
  • Funkcia digitálneho zoomu
  • Praktické LED osvetlenie kontrolnej kamery BOSCH UniversalInspect
  • Praktický kábel s dĺžkou 95 cm
  • Farebný displej s veľkosťou 2,31“
  • Slot na micro SD kartu kontrolnej kamery BOSCH UniversalInspect
  • Balenie obsahuje 4 AA batérie 1,5 V

Farebný displej pre skvelú viditeľnosť

Pri práci s kontrolnou kamerou BOSCH UniversalInspect oceníte farebný displej s veľkosťou 2,31“, vďaka čomu budete mať vždy dokonalé informácie o sledovanom priestore. Displej má rozlíšenie 320 × 240 px a vnútorné úložisko je určené na uchovanie snímok. K dispozícii je aj slot na micro SD kartu a praktický kábel s dĺžkou 95 cm.

LED osvetlenie kamery BOSCH

Kamera BOSCH UniversalInspect ponúka praktické LED osvetlenie, ktoré je umiestnené na hlave kamery. Vďaka možnosti voľby čiernobieleho kontrastu skvele pracuje i s reflexnými povrchmi (voda, kov a podobne). Perspektívu môžete zmeniť pomocou funkcie otočenia snímky o 180° a nechýba ani digitálny zoom kamery BOSCH UniversalInspect.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch UniversalInspect inšpekčná kamera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bosch UniversalInspect inspekční kamera 0.603.687.000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch UniversalInspect Vizsgálókamera.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií