P&G MS v hokeji_CZ

Camera insert – Large

Zobraziť katalóg
Camera insert – Large
Taška – vhodné riešenie pre fotografov, ktorí majú batoh Boblbee – samostatná taška, ktorú je možné vložiť do škrupiny batohu.
Kód:  AUPR00442 Produktové číslo:  503378 Stránky výrobcu
Camera insert – Large Predaj skončil

Camera insert – Large

Je robenie snímok vašeou obrovskou vášňou a zrkadlovku dáte z ruky len vtedy, keď sa vybije aj posledná batéria? Potom určite riešite najväčší lipkavec všetkých fotografov – boj o dostatok miesta v batohu a bezpečnosť krehkých prístrojov. Prídavnú tašku Boblbee Insert Large využijete najlepšie v kombinácii s veľkým škrupinovým batohom Boblbee, do ktorého dokonale pasuje ako vnútorné príslušenstvo. Vo verzii "large" je veľmi priestranná a poskytuje dosť priestoru pre telo zrkadlovky, objektívy, blesky alebo batérie aj pamäťové karty.

kľúčové vlastnosti

  • Praktická vnútorná taška pre batoh Boblbee
  • Veľký objem 7 litrov
  • Nastaviteľné prepážky na suchý zips
  • Sieťka pod vekom
  • Popruh cez rameno
  • Možnosť využitia ako samostatná taška
  • Rozmer 28 × 25 × 18 cm
  • Hmotnosť 370 g

Bezpečnosť a mobilita na prvom mieste

Tašku Boblbee Insert Large využijete predovšetkým ako vnútorný organizátor veľkého batohu Boblbee, ale rovnako tak dobre poslúži ako taška samostatná. Je totiž veľmi dobre polstrovaná a vybavená vlastným popruhom cez rameno. Vďaka tomu poslúži na kratšie výpravy s menším množstvo vybavenia aj samotná. Vnútri tašky nájdete odnímateľné prepážky, ktoré si nastavíte podľa potrieb svojej foto výbavy a to veľmi ľahko pomocou suchého zipsu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Camera insert - Large.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií