Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

CAT J10-202 Rýľ špicatý

Zobraziť katalóg
CAT J10-202 Rýľ špicatý
4,0 2 hodnotení
Rýľ protišmykové držadlo typy D
Novinka
34,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  AUPR219016 Produktové číslo:  J10-202
CAT J10-202 Rýľ špicatý 34,90 € Momentálne nedostupné

CAT J10-202 Rýľ špicatý

Špicatý rýľ CAT J10-202 bol navrhnutý tak, aby vám maximálne zjednodušil a uľahčil prácu na záhrade. Rýľ má veľmi odolnú špicatú čepeľ s ostrými skosenými hranami vyrobenú z vysoko kvalitnej kalenej ocele. Čepeľ rýľa CAT umožňuje široký a bezpečný nášlap pre prácu veľkou silou. Vďaka inovatívnej metóde spojenia prechádza čepeľ s predĺženou oceľovou prírubou priamo do 91 cm dlhej zosilnenej násady, ktorá je vyrobená zkvalitného sklolaminátu. veľmi pohodlný a úplne pevný úchop rýľu umožňuje ploché protišmykové držadlo typu D. Moderné technológie a kvalitné spracovanie robia z rýľu CAT neoceniteľného pomocníka.


Kľúčové vlastnosti rýľu CAT J10-202

  • Rýľ CAT má odolnú oceľovú čepeľ s ostrými hranami
  • Pohodlný a pevný úchop rýľu pomocou rukoväti v tvare D
  • Nezvárané spojenie čepele a príruby
  • Široký a bezpečný nášľap pre prácu väčšou silou
  • Zosilnená násada zo skleneného vlákna
  • Vysoká odolnosť rýľu CAT (shovel force test) – 159 kg

Skvele drží v ruke

Špicatý rýľ CAT J10-202 bol navrhnutý tak, aby vám maximálne zjednodušil a uľahčil prácu na záhrade. Vhodný pre kultiváciu tvrdej pôdy bez predchádzajúcej úpravy. Rýľ má robustnú oceľovú čepeľ s ostrými hranami a veľké, komfortné ploché protišmykové držadlo v tvare D, ktoré Vám zabezpečí ešte pevnejší úchop pre ľahší prienik do tvrdej pôdy.

Kompaktná veľkosť

Vďaka svojej dĺžke sa skvele hodí aj do kufra Vášho auta, aby Vám pomohol v rôznych situáciách. Malý viacúčelový rýľ použiteľný vo všetkých ročných obdobiach.

Kvalitný a veľmi odolný rýľ CAT

Patentované inovatívne spojenie násady a čepele, zosilnená násada zo skleneného vlákna, kalená čepeľ, predĺžená príruba, široký pevný nášľap pre prácu s veľkou silou, to všetko je váš nezničiteľný a nenahraditeľný pomocník od Caterpillar.

Celková dĺžka:

116 cm

Rozmery príruby:
10 × 12 cm

Rozmery čepele:
30 × 23cm

Hmotnosť:
2,5 kg

Parametre a špecifikácia

Skladacie
Nie Hotovo!
Teleskopická rukoväť
Nie Hotovo!
Tvar
Špicatý Hotovo!
Typ
Rýľ Hotovo!

Typ

Skladacie
Nie Hotovo!
Teleskopická rukoväť
Nie Hotovo!
Tvar
Špicatý Hotovo!
Typ
Rýľ Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřebuji pevný a odolný rýč. Tenhle vypadá, že by mohl splnit mé požadavky, ale mám trochu strach z té plastové rukojeti. Nebude se při práci ohýbat nebo lámat? Nechci se později zabývat reklamacemi. Případně jaký jiný mi můžete doporučit. Děkuji za odpovědi. Josef

Proč 800 Kč, normální špičaté rýče stojí 150-300 Kč, opravdu to stojí za to. Fiskars rýč nevydržel ani jednu sezónu... V

Diskusia a poradňa k CAT J10-202 Rýľ špicatý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Caterpillar CAT J10-202 Rýč špičatý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Caterpillar CAT J10-202 Hegyes ásó.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií