Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

CATLER GR 8030

Zobraziť katalóg
CATLER GR 8030
5 21 hodnotení
Elektrický gril kontaktné 2v1, 2400W, nastavenie teploty 160-230 ° C, vyberateľné dosky plochá a rebrovaná, časovač až 30min, LCD displej
Kód:  EAV1102e Produktové číslo:  GR8030 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CATLER GR 8030

Perfektný elektrický gril 2v1 CATLER GR8030 je určený pre celoročné použitie a ponúka grilovanie v dvoch pozíciách - kontaktný grill a barbecue gril. Vďaka tomuto grilu si veľmi jednoducho pripravíte perfektné pokrmy, ako sú rôzne druhy grilovaného mäsa, rýb, zeleniny, sendvičov a mnoho ďalších. Je vhodný pre prípravu obedu pre celú rodinu alebo aj pre rýchle raňajky.

Pri grilovaní oceníte možnosť upravenia nastavenia výšky hornej dosky a sklonu spodnej dosky. Prítomný je tiež termostat v rozmedzí od 160 do 230 ° C. Gril, je tiež vybavený senzorom Element IQ, ktorý detekuje miesta s poklesom teploty a automaticky ich vyrovnáva. Nikdy svoje pokrmy nespálite vďaka praktickému časovaču, ktorý možno nastaviť až na 30 minút.

Špeciálna povrchová úprava Quantanium je nepriľnavá a tak minimalizuje potrebu používania oleja. Vaše jedlo bude zdravšie. Prebytočný tuk je možné odviesť do vyberateľnej odkvapkávacej misky pomocou nastaviteľného sklonu spodnej dosky. Tieto funkcie sú garanciou, že pomocou grilu CATLER GR 8030 si svoj obľúbený pokrm pripravia aj milovníci zdravých pokrmov. Podsvietený LCD displej zobrazuje nastavenú teplotu, stupeň pripravenosti a nastavenú dobu časovača.

Vlastnosti:

  • kontaktný gril
  • grilovanie v dvoch pozíciách
  • plochá spodná doska
  • rebrovaná horná doska
  • nepriľnavá úprava Quantanium
  • nerezové prevedenie
  • vyberateľná odkvapkávacia miska na tuk
  • podsvietený LCD displej
  • nastaviteľný sklon spodnej dosky

Parametre a špecifikácie:

Nastavenie teploty:
160-230 ° C

Časovač:
až 30 minút

Príkon:
2400 W

Rozmery:
43 × 38 × 18 mm

Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím vás, asi pred tromi týždňami ste tento gril mali za ca. 211 eur, ale teraz stojí už 250 eur. Nedalo by sa nejako dohodnúť, keďže ide o model, ktorý sa už nevyrába? :)

Catler GR 8030 -jaký je rozměr tohoto Grilu a rozměr grilovací plochy?

Dobrý den, dodáváte to taky s mlýnk, jako originální dodavatel a jiní prodejci? Máte to za stejnou cenu, ale bez těch mlýnku. Odkaz do neznáma Děkuji Lenka

dobrý den, chci se zeptat, jak se přiklápí vrchní deska např. při grilování sendvičů či baget. funguje to na principu jako třeba u toustovače, tzn. vzadu je to více skříplé než vpředu, nebo se to nějak vyrovnává a grilování je jak vzadu, tak vpředu rovnoměrné? z obrázků nelze poznat. předem děkuji za info

Diskusia a poradňa k CATLER GR 8030
Príslušenstvo pre CATLER GR 8030 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catler GR 8030. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Catler GR 8030. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CATLER GR 8030.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií