AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CATLER GR 8050

Zobraziť katalóg
CATLER GR 8050
5 9 hodnotení
Elektrický gril kontaktný so sondou 2 v 1, 2400 W, nastavenie teploty 160 - 230 °C, vyberateľné dosky plochá a rebrovaná, časovač až 30 min, LCD displej
Kód:  CAEG001 Produktové číslo:  41004689 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CATLER GR 8050

Staňte sa skutočným majstrom grilovania, ktorý každé mäso vždy pripraví presne tak, ako si praje. Smart kontaktný gril od značky Catler ho z vás urobí, aj keď zatiaľ nemáte nazbierané skúseností. Prináša inovatívne riešenia v podobe teplotnej sondy, ktorá podľa zadaného druhu mäsa bezpečne pozná, ako dobre je prepečené. Prekvapí vás tiež univerzálnosťou grilovacej plochy, ktorá sa rýchlym pohybom úplne roztvorí a poskytne vám priestor ako pri otvorenom grilovaní. Rebrovanú časť oceníte najmä na prípravu mäsa a rýb, hladkú zase na lahodnú zeleninu. Gril sa tiež pýši podsvieteným LCD displejom s citlivým nastavovaním teploty.  

Kľúčové vlastnosti

  • Integrovaná tepelná sonda na mäso a ryby
  • Vyberateľné dosky s nepriľnavým povrchom
  • Senzor Element IQ stráži správnu teplotu v každej časti
  • Nastaviteľná výška hornej dosky
  • Podsvietený LCD displej
  • Odkvapkávacia miska na prebytočný tuk
  • Rýchle rozloženie na BBQ gril
  • Vysoko kvalitné materiály spracované v štýlovom dizajne

Grilujte kedykoľvek a kdekoľvek

Ste milovníci grilovania a najradšej by ste na rozžeravenej doske pripravovali po celý rok? S týmto grilom sa vám to splní, môžete s ním pracovať na balkóne alebo aj priamo na kuchynskej linke. Ani víchrica vás už neoddelí od dobre prepečeného steaku či chrumkavých sendvičov. Nebojte sa ani neporiadku, na spodnej doske jednoducho nastavíte sklon a všetok prebytočný tuk odteká do zbernej nádobky.

Vďaka perfektne nepriľnavej úprave dosiek na ich povrchu nič neprilnie a navyše s ním budete potrebovať oveľa menej tuku. Nie je tak dôvod upierať si lahôdky z grilu ani ak holdujete zdravej strave. Na samotné čistenie sú dosky vybavené špeciálnym tlačidlom, pomocou ktorého ich ľahko vyberiete. Kuchyňa bude po vašom kulinárskom zásahu v okamihu ako nová. 

Stráži za vás teplotu grilu i mäsa

Mohlo by sa zdať, že je grilovanie veda, so Smart grilom od značky Catler vám však bude pripadať ako najjednoduchšia vec na svete. Rýchlym pohybom nastavíte výšku hornej dosky, všetky nastavenia teploty kontrolujete na čitatelne podsvietenom displeji a dokonalé prehriatie za vás v každej doske obstará zapustené vykurovacie teleso. Pokiaľ dôjde k náhlemu poklesu teploty, senzor Element IQ to ihneď objaví a teplo v danej oblasti vyrovná. 

Teplotná sonda sa za vás postará o perfektné načasovanie a prepečenie mäsa. K tomu si zamilujete funkciu REST MEAT, ktorá je súčasťou teplotnej sondy. Vďaka riadenému odpočinutiu mäsa sa v ňom šťava rovnomerne rozprestrie. Neobmedzujte sa však iba mäso, gril si hravo poradí so zeleninou, zapečie do chrumkava bagety aj sendviče. V rozloženej forme BBQ grilu môžete vyskúšať tiež rôzne druhy placiek, palaciniek i vajíčok. Doprajte si vynikajúce lahôdky priamo z grilu za každého počasia. 

Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, preco je cena rozbaleneho kusu 442 EUR, ked minuly tyzden stal novy kus 289 EUR? Budete mat model 8050 este za 289 eur ako minuly tyzden? Dakujem

Dobrý den, existuje nějaký rozdíl mezi kontaktním el.grilem SAGE BGR840 SMART a CATLER GR 8050.... tedy kromě ceny? Děkuji za reakci.

Dobrý den, U Catler 8050 uvádíte „Počet grilovacích ploch 1“ a Catler 8030 uvádíte „Počet grilovacích ploch 2“. Můžete mi to blíže vysvětlit? Očekával bych, že budou vždy topit obě desky (horní i spodní) a to v obou režimech (BBQ nebo kontaktní gril) Děkuji

Diskusia a poradňa k CATLER GR 8050
Príslušenstvo pre CATLER GR 8050 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catler GR 8050. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte -Sušička GR 8050. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CATLER GR 8050.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií