Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Cel-Tec CD30X GPS

Zobraziť katalóg
Cel-Tec CD30X GPS
3,5 4 hodnotení
Kamera do auta uhol záberu 120 °, Super HD 2304x129 / 30fps, 2" farebný TFT displej, senzor CMOS 5Mpx, reproduktor, mikrofón, GPS modul, detekcia pohybu, nahrávacia slučka, časozber, funkcia WDR pre zábery v noci, parkovací mód, USB, MicroSD až 64GB
Kód:  CEL001r6a Produktové číslo:  1509-019 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cel-Tec CD30X GPS

Záznamová kamera do auta Cel-Tec CD30X GPS
 

Záznamová kamera do auta so všetkým

Palubná kamera CEL-TEC CD30X slúži k vytvoreniu video záznamu počas jazdy v prípade autonehody a usvedčenia jej vinníka. Vďaka jej dômyselnej patentovanej konštrukcii, pripomínajúce detektor dažďa, ju ľahko umiestnite na čelné sklo svojho auta pomocou 3M lepiacej pásky. Nevyhnutnou výbavou kamery je 2" farebný TFT displej, gravitačný, čiže G-senzor a GPS modul k zaznamenaniu trasy v aplikácii Google Maps. Samozrejmosťou je CMOS snímač s rozlíšením 5 Mpx, ktorý spolu s výkonným video procesorom Ambarella dokonale zachytí dianie na ceste, a to aj v protismere alebo na priľahlom chodníku.

Záznamová kamera do auta Cel-Tec CD30X GPS
 

Kľúčové vlastnosti Cel-Tec CD30X

  • Zábery v rozlíšení Super HD (2304 × 1296/30 fps)
  • Farebný TFT displej s uhlopriečkou 2"
  • 5 Mpx CMOS snímač so 120° uhlom záberu
  • Natáčanie šošovky kamery o 90°
  • Detekcia pohybu, nahrávacia slučka a časozber
  • Funkcia WDR pre jasnejšie zábery v noci
  • Šikovný dizajn nebráni vodičovi vo výhľade
  • Parkovací mód - nahrávanie pri detekcii pohybu pred automobilom
  • Jednoduchá montáž vďaka nožovým kontaktom
  • Ukladanie záznamu na pamäťovú kartu microSD
  • Napájanie cez USB
  • Vhodná aj pre vozidlá s kolmým čelným sklom
Záznamová kamera do auta Cel-Tec CD30X GPS
 

Kvalitné zábery v noci & dômyselné zhotovenie

Zaujímavými funkciami kamery sú detekcia pohybu a technológia WDR, ktorá umožňuje vytvorenie kvalitnejších záberov pri jazde v noci. Cel-Tec CD30X môžete využiť tiež k natáčaniu časozberných videí. Ich výhodou je nevšedné spracovanie a nízke kapacitné nároky na pamäťovú kartu.

Nenápadný vzhľad kamery dopĺňa jej šikovné zhotovenie s päticou, v ktorej je okrem batérie umiestnený GPS modul a konektor pre zapojenie napájacieho kábla. Pri demontáži Cel-Tec CD30X nie je nutné kameru odpájať. 



Ochrana proti zmazaniu záznamu

Kamera ponúka aj parkovací režim, ktorý automaticky spustí nahrávanie s vyššou snímkovou frekvenciou akonáhle  rozpozná pohyb pred autom. Nechýba ani nárazový senzor; ten pri náraze vozidla uzamkne nahrávaný záznam proti nechcenému prepísaniu, takže ho v prípade potreby spoľahlivo vyhľadáte. V neposlednom rade disponujeCel-Tec CD30X mimoriadne nízkou poruchovosťou a odladeným firmwarom.

 

Parametre a špecifikácia

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
USB kábel, Manuál, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
85 g Hotovo!
Šírka
8,7 cm Hotovo!
Výška
5,9 cm Hotovo!
Hĺbka
4,1 cm Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Zásuvka autozapaľovača Hotovo!
Výdrž batérie
0,13 h Hotovo!
Kapacita batérie
120 mAh Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má tato kamera senzor při parkování, aby nedošlo k poškození auta a jak dlouho vydrží natáčet, nebo jestli musí být napojena do zapalování v autě nebo na power banku a jakou. Jak se zapojí kabel, když je až u zpětného zrcátka. Je to na fotkách vidět kabel vede k ovládání světel na střeše. Děkuji

Dobrý den 1) Může tu někdo kdo si tuto kameru koupil napsat jak je spokojený? 2) Jaký je problém tyto lepící držáky pak případně sundat a třeba přelepit na jiné místo? Děkuji

Diskusia a poradňa k Cel-Tec CD30X GPS
Príslušenstvo pre Cel-Tec CD30X GPS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-Tec CD30X GPS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cel-Tec CD30X GPS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cel-Tec CD30X GPS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cel-Tec CD30X GPS.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií