Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CLATRONIC GG 3590

Zobraziť katalóg
CLATRONIC GG 3590
Gril plynový, záhradný, 2 horáky 2,75/5,5 kW, grilovacia plocha 48,5x37,5 cm, veko s integrovaným ukazovateľom teploty, vrátane súpravy na pripojenie PB fľaše s regulátorom tlaku
Kód:  CLAGR002 Produktové číslo:  GG3590

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CLATRONIC GG 3590

Na plynovom záhradnom grile urobíte mäsko aj zeleninu naraz. 2 vykurovacie zóny znamenajú, že môžete zároveň grilovať pokrmy s rozdielnou potrebou teploty. Teplotu môžete plynule upravovať pre oba horáky. Robustné veko grilu má integrovaný ukazovateľ teploty, takže budete mať dobrú kontrolou nad prípravou.

Grilovanie prebieha na smaltovanej mriežke, ktorú po grilovaní stačí hodiť do umývačky riadu. Takisto má dlhý smaltovaný rošt na udržiavanie pokrmov teplých. Prebytočný tuk odtečie a zachytí sa v odnímateľnej miske, ktorej čistenie je tiež jednoduché.

Všetko potrebné grilovacie "náradie" uložíte do koša, kliešte či chňapky zavesíte. Gril je postavený na ráme z lakovanej ocele, rovnako ako bočné priehradky. Vnútri grilu je veľký úložný priestor na plynové fľaše. Aby sa vám gril dobre premiestňoval, nechýbajú mu ani kolieska.

Parametre a špecifikácia:

Horáky:
2

Výkon:
2x 2,75 kW (5,5 kW)

Spotreba plynu:
400 g/h

Prevádzkový tlak:
50 mbar

Zapaľovanie:
Piezo systém zapaľovania

Kategória plynu:
I3B/P (50)

Druh plynu:
Bután, propán alebo ich zmesi

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CLATRONIC GG 3590 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLATRONIC GG 3590. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CLATRONIC GG 3590. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CLATRONIC GG 3590.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií