Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Compass Kompresor 12 V POWER BULL digitálny so svetlom

Zobraziť katalóg
Compass Kompresor 12 V POWER BULL digitálny so svetlom
4,3 13 hodnotení
Vzduchový kompresor s digitálnym meračom tlaku a režimom automatického hustenia - na displeji sa nastaví požadovaný tlak a po jeho dosiahnutí sa kompresor sám vypne. Súčasťou balenia je praktická, na zips uzatvárateľná taška a prídavné adaptéry na rôzne použitie (hustenie lôpt, matracov a pod.). Kompresor je tiež vybavený LED svetlom bielej farby a výstražným (blikajúcim) LED svetlom červenej farby.
Kód:  AUPR1137202 Produktové číslo:  07202

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Compass Kompresor 12 V POWER BULL digitálny so svetlom Predaj skončil

Compass Kompresor 12 V POWER BULL digitálny so svetlom

Přezouvání zima 2018

Predstavujeme vám tento perfektný vzduchový kompresor od spoločnosti Compass s digitálnym meračom tlaku a veľmi praktickým režimom automatického hustenia. Na displeji si jednoducho nastavíte požadovaný tlak a po jeho dosiahnutí sa kompresor automaticky sám vypne. Je vybavený celokovovým adaptérom pre klasický autoventil a je vhodný aj na hustenie kolies dodávok aj vozov 4 x 4. Napájanie 12 V a kábel so zástrčkou do zásuvky automobilového zapaľovača z neho robia ideálny doplnok k vašej povinnej výbave do auta.

Kľúčové vlastnosti

  • Možnosť zapojenia do auta
  • Množstvo prídavných adaptérov
  • Skladné balenie
  • Hustenie kolies dodávok aj vozov 4 x 4
  • Digitálny merač tlaku
  • Režim automatického hustenia

Nielen k autu, ale aj na voľný čas

Súčasťou balenia je praktická, zipsom uzatvárateľná taška a veľa prídavných adaptérov na hustenie gumových matracov, lôpt a pod. Vďaka týmto adaptérom možno kompresor použiť aj vo voľnom čase, na dovolenke atď. Stačí ho mať vždy v aute a pri stanovaní, či na výletoch k vode sa stane nenahraditeľnou pomôckou, ktorú si rýchlo zamilujete.

LED osvetlenie

Výborným doplnkom tohto kompresora je tiež veľmi praktické LED svetlo bielej farby a výstražné (blikajúce) LED svetlo červenej farby. To určite oceníte hlavne počas nočných porúch.

Parametre a špecifikácia:

Napájanie:
12 V

Príkon:
Max. 15 A

Max. doba chodu:
10 minút

Max. tlak:
6,8 kg/cm2 (BAR); 100 PSI

Výtlak:
35 l/min

LED svetlo biele:
Stále, 4x LED

LED svetlo červené:
Prerušované, 5x LED

Prídavné adaptéry:

Áno, 3x

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Compass Kompresor 12 V POWER BULL digitálny so svetlom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COMPASS Kompresor 12V POWER BULL digitální se světlem. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POWER BULL 12 V digitális világítású COMPASS Kompresszor.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií