AD homeoffice PET

Compass Nosič bicykla hliníkový PLATINUM

Zobraziť katalóg
Compass Nosič bicykla hliníkový PLATINUM
2,0 1 hodnotení
Nosič na bicykel - hliníková konštrukcia, jednoduchá montáž bez použitia náradia, na bicykle s rámom kruhového 35-60mm alebo oválneho prierezu max. 90 x 60mm, maximálna nosnosť 17kg, uzamykateľný
Kód:  AUPR160 Produktové číslo:  02107 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Compass Nosič bicykla hliníkový PLATINUM Predaj skončil

Compass Nosič bicykla hliníkový PLATINUM

Bicykel je pre niekoho obživou, pre iného koníčkom. Obe skupiny cyklistov však môžu prevážať bicykel na streche auta ešte ľahšie. Vďaka nosiču Platinum sa cestovanie s bicyklom stane zábavou, nie zlom, ktoré je nutné prekonať, aby ste sa priblížili k zábave. Navyše vám už dovolenku alebo výlet nepokazí ani krádež, bicykle totiž ľahko zamknete pomocou zámku integrovaného priamo na upevňovacom mechanizme.

Rám je určený pre bicykle trekingové, cestné, horské, detské ... len velocipéd bude trochu problém. Skrátka všetky bicykle s kruhovým (do hrúbky 6 centimetrov) alebo oválnym (9 x 6 cm) rámom dopravíte pomocou tohto nosiča do cieľa spoľahlivo a bezpečne. Stabilný hliníkový materiál je pevný a odolá aj zhoršeným poveternostným podmienkam, upevňovacie popruhy zvýšia stabilitu prichytenia. Nemusíte sa báť ani o bicykel, ani o auto, bicykle budú na streche v úplnom bezpečí.

Celý nosič ľahko pripevníte na strešné priečniky v priebehu niekoľkých minút, bicykel na neho pripevníte v priebehu niekoľkých ďalších. Celé pripevňovanie bicyklov na strechu je teda otázkou chvíľky a rozhodne vám nebude brániť vyraziť za cyklokilometrami čo najrýchlejšie. Strieborná farba celého kompletu je elegantná a nie sú na nej príliš zjavné nečistoty, takže nebude prekážať ani citlivejším dušiam.

Kľúčové vlastnosti

  • Materiál: hliník
  • Uzamykateľný
  • Jednoduchá montáž
  • Upevňovacie popruhy
  • Rám kruhového prierezu 35 - 60 mm
  • Rám oválneho prierezu 90 x 60 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

prosim o info o max.šířku pneumatik

Dobry den, je v prislusenstve nosica aj T adapter?

Zdravim je tento nosič vhodný aj na 27,5 kolesa ?

Diskusia a poradňa k Compass Nosič bicykla hliníkový PLATINUM
Príslušenstvo pre Compass Nosič bicykla hliníkový PLATINUM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COMPASS Platinum hliníkový. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Compass PLATINUM kerékpártartó alumínium.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií