Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Compass Nosič lyží 6 párov so zámkom ALU

Zobraziť katalóg
Compass Nosič lyží 6 párov so zámkom ALU
4,5 2 hodnotení
sada 2ks strešných nosičov na 6 párov lyží (alebo 2x snowboard), určené pre montáž na strešné priečniky automobilu, uzamykateľné robustný pätky umožňujú uzamknutie lyží či snowboardu priamo v nosiči, jednoduchá a rýchla montáž, odporúčaná rýchlosť s namontovaným nosičom do 130km / h, nosič je vhodný aj pre carvingové lyže
Kód:  AUPR163 Produktové číslo:  02141
Compass Nosič lyží 6 párov so zámkom ALU Predaj skončil

Compass Nosič lyží 6 párov so zámkom ALU

Čo na tom, že je leto, vybavte sa na zimu v predstihu - uzamykateľný hliníkový nosič lyží ocení každý vášnivý lyžiar či snowboardista. Vyperte pumpky, oprášte prútiky. Horské svahy už na vás čakajú, belostný sneh pokrýva strechy malebných dediniek a vy sa vydávate nachytať  horského slniečka a čerstvého vzduchu. Vyrazte s priateľom alebo priateľkou na snowboard, alebo s celou rodinou na lyže.

Nahoďte na strechu záhradku, priečniky, alebo ako im hovoríte, pripevnite na ne nosič a vložte do neho vybavenie. Ušetríte miesto v kabíne auta alebo v rakve, ktorú môžete s nosičom skombinovať, ak vás ide viac a do kufra sa vám všetky veci nezmestia. Hliníkový nosič na dva snowboardy alebo šesť párov lyží bezpečne ochráni vaše lyžiarske vybavenie vďaka uzamykateľným robustným pätkám. Šesť sa vás do jedného auta asi nezmestí, ale ak idete v partii, môžete urobiť výmenný obchod - vy kolegom popoveziete lyže, oni vám napríklad lyžiarky.

Nemusíte sa báť, že by nosič počas jazdy spadol, je konštruovaný tak, aby aj na diaľnici pri rýchlosti 130 kilometrov za hodinu zostal na svojom mieste a pevne držal na oceľových i hliníkových tyčiach. To iste oceníte - najmä ak idete lyžovať do Álp alebo ešte ďalej - nosič vás nebude obmedzovať v rýchlosti a nebudete na ceste tráviť viac času ako je nevyhnutné.

Kľúčové vlastnosti

  • Kapacita 6 párov lyží, alebo 2 snowboardy
  • Materiál: hliník
  • Na upevnenie na oceľové aj hliníkové tyče do maximálneho rozmeru 55 × 32 mm
  • Robustné pätky
  • Uzamykateľný
  • Rozmery nosiča: šírka 73 cm, výška 10 cm
  • Šírka plochy pre umiestnenie lyží: 55,5 cm
  • Balenie obsahuje 1 pár nosičov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Je tento nosič kompatibilní s originálními příčníky na Ford Galaxy (04/2006 - 03/2010)?

Dobrý den. Chci se zeptat mám příčníky Amos a nedaří se mi na ně připevnit zakoupený nosič.Děkuji

Dobry den chcel by som sa spytat ci bude pasovat na stresny nosic priecny Aurilis stresne nosice hagusy 120 cm, link: https://m.alza.sk/hobby/aurilis-stresni-nosice-hagusy-120-cm-d5115061.htm

Dobrý deň chcel by som sa spýať či držiaky lyží (Compass Nosič lyží 6 párov so zámkom ALU) sa dajú upevniť na priečniky Aguri Prestige PS32

Dobry den, je tento nosic kompatibilni s vami nabizenymi pricniky Compass 135cm? Dekuji.

tento nosič nemá nikde foto uchycení na hranatou tyč příčníku, nemohu tušit jaké provedení uchytu je ,existuje nějaké schéma s rozměry,Mam příčníky bez možnosti demontáže tyče.

Diskusia a poradňa k Compass Nosič lyží 6 párov so zámkom ALU
Príslušenstvo pre Compass Nosič lyží 6 párov so zámkom ALU
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COMPASS Nosič lyží 6 párů se zámkem ALU.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií