Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Compass Opravná súprava MOTO 250 ml poloautomatická

Zobraziť katalóg
Compass Opravná súprava MOTO 250 ml poloautomatická
Sada tesniaci tmel 250 ml, poloautomatická, pre TPMS senzory, utesnenie prierazov spôsobených predmetmi do 6 mm, 3 adaptéry na pneumatiky bicyklov, športové lopty a nafukovacie hračky
Kód:  AUPR463 Produktové číslo:  91591
Compass Opravná súprava MOTO 250 ml poloautomatická Predaj skončil

Compass Opravná súprava MOTO 250 ml poloautomatická

Perfektní kombinace soupravy kompresoru a 250 ml těsnící hmoty typu „ventil pryč“, vám umožní nejenom huštění, ale i opravu defektu pneumatiky. Dočasně opravíte únik vzduchu nebo průraz pneumatiky, což je jednodušší a rychlejší než výměna kola. Těsnící hmota je založena na technologii mikrovláken a nabízí spolehlivé utěsnění průrazů způsobených předměty do 6 mm. Ventilová vložka musí být vymontována před aplikováním těsnící hmoty. Čepička nádobky tak slouží jako nástroj k vymontování ventilové vložky předtím, než do pneumatiky ručně vtlačíte těsnící hmotu obsaženou v nádobce.

S kompresorem Compact je pak jednoduché pneumatiky nahustit a pravidelně udržovat správně nahuštěné. V přístroji je vestavěn tlakoměr, který umožní přesné odečtení tlaku pneumatiky. Když budete udržovat doporučený tlak pneumatik, zvýšíte tím bezpečnost, ušetříte peníze za palivo, zažijete bezpečnější a příjemnější jízdu a současně prodloužíte životnost pneumatik. Určitě uvítáte možnost nafukovat s kompresorem i pneumatiky jízdních kol, sportovní míče a nafukovací hračky díky třem multifunkčním adaptérům.

Hlavní přednosti:

  • snadná aplikace
  • spolehlivé utěsnění průrazů
  • kompresor Compact
  • tlakoměr
  • pro pneu: 13 - 14"
  • pro TPMS senzory
  • tři multifunkční adaptéry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COMPASS Opravná sada MOTO 250ml polo-automatická. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Iránytű javítókészlet MOTO 250 ml félautomata.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií