AD homeoffice Aplikace

COMPASS Vyhrievaný poťah 12 V, čierny

Zobraziť katalóg
COMPASS Vyhrievaný poťah 12 V, čierny
3,7 12 hodnotení
Autopoťahy – napájanie 12V, univerzálna veľkosť
Kód:  AUPR046 Produktové číslo:  4116

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

COMPASS Vyhrievaný poťah 12 V, čierny Predaj skončil

COMPASS Vyhrievaný poťah 12 V, čierny

Komfortný čierny univerzálny vyhrievaný poťah na sedadlo so zosilnenou konštrukciou. Poťah je napájaný 12 V konektorom do montážnej zásuvky automobilového zapaľovača. Poťah je vhodný na všetky typy sedadiel a automobilov. Poťah je možné bez úprav použiť aj na sedadlách, ktoré majú zabudovaný bočný airbag priamo v operadle predných sedadiel.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálne na príjemnú jazdu v chladných ročných obdobiach
  • Vyhrievaný poťah univerzálnej veľkosti so zosilnenou konštrukciou
  • Napájaný priamo z montážnej 12 V zásuvky vozidla
  • Nezakrýva bočné zabudované airbagy
  • Jednoduchý systém upevnenia pomocou gumových popruhov
 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň doručený poťah neobsahuje žiaden termostat - prečo zavádzate zákazníkov? Ak by informácie o produkte boli pravdivé nikdy by som ho nekúpil! Vraciam spat

Dobrý deň, mám dotaz, poťah sa zohrieval asi tak 15 min na teplotu ktorú som skoro ani necítil cez oblečenie, ako sa nadstavuje HI režim?

mohol by som sa opytat, v popise mate napisane ze potah je vybaveny zabudovaným termostatom a ovládačom, pomocou ktorého je možné voliť nízky (LO) alebo vysoký (HI) režim vyhrievania poťahu. v hodnotenii ludia pisu ze bud je zapojeny-ide, nezapojeny-nejde. dakujem za odpoved.

Diskusia a poradňa k COMPASS Vyhrievaný poťah 12 V, čierny
Príslušenstvo pre COMPASS Vyhrievaný poťah 12 V, čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COMPASS Vyhřívaný potah 12V, černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: COMPASS fűthető üléshuzat 12 V, fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií