Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Compass Vesta výstražná oranžová EN 20471: 2013, XL

Zobraziť katalóg
Compass Vesta výstražná oranžová EN 20471: 2013, XL
4,9 177 hodnotení
Reflexná vesta do auta, unisex, materiál Polyester, farba Oranžová, zapínanie na Suchý zips, veľkosť XL
2,62 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  AUPR273 Produktové číslo:  01511
Compass Vesta výstražná oranžová EN 20471: 2013, XL 2,62 € Momentálne nedostupné

Compass Vesta výstražná oranžová EN 20471: 2013, XL

Vidieť a byť videný - to sú základné predpoklady pre bezpečnosť. Táto reflexná vesta vás alebo vaše dieťa urobí viditeľnejším na niekoľkonásobne väčšiu vzdialenosť, ako keby ste boli len v obyčajnom oblečení. Len malé zasvietenie svetla na reflexný povrch stačí na rozžiarenie plochy dostatočne veľkej, aby bola viditeľná a upozornila vodiča, cyklistov a pod.

Štatistické údaje jednoznačne ukazujú, že chodci, deti a cyklisti v cestnej premávke podceňujú viditeľnosť. Tým sa vystavujú riziku vážneho zranenia alebo úmrtia v prípade dopravnej nehody.

S reflexnými prvkami môžete byť viditeľní až na vzdialenosť 200 metrov, zato v ideálnom, bielom oblečení budete viditeľní maximálne na 60 metrov. V prípade tmavého oblečenia sa však vzdialenosť znižuje len na pár metrov.

Vesta je vyrobená v tradičných reflexných farbách a je ponúkaná vo veľkosti XL.

Parametre a špecifikácia:

Funkcia:
reflexná vesta

Veľkosť:
XL

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Materiál
Polyester Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Veľkosť
XL Hotovo!
Farba
Oranžová Hotovo!
Zapínanie
Suchý zips Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
XL Hotovo!

Farba

Farba
Oranžová Hotovo!

Zapínanie

Zapínanie
Suchý zips Hotovo!

Typ vesty

Typ vesty
do auta Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Nepodceňujte reflexné prvky, môžu zachrániť život

Reflexné prvky sú niekedy podceňovanou výbavou, za zníženej viditeľnosti sú však neoceniteľné. Za tmy aj za hustého sneženia ste s nimi pre vodiča oveľa viditeľnejší, takže značne prispievajú k vašej bezpečnosti. Aké reflexné prvky existujú a aké sú pravidlá ich používania?

Bez vhodného poistenia na hory nejazdite

Pred cestou na hory neberte poistenie na ľahkú váhu. Spísali sme pre vás niekoľko tipov, ako si vybrať to najlepšie cestovné poistenie, na čo všetko sa poistiť a aké sú hlavné úskalia. Jedine tak vás nezaskočí transport helikoptérou, úraz na svahu, zranenie niekoho iného, vykradnutý kufor či autonehoda.

Formula 1 Maďarsko 2017 (VŠETKO ČO VIEME, RADY A TIPY)

Koniec tohtoročného júla sa na okruhu Hungaroring ponesie v znamení Veľkej ceny, pretekov Formuly 1. Tradičné podujatie si môžete užiť osobne a vyraziť do Maďarska autom. Pozrite sa ako na to, kadiaľ ísť, čo si zbaliť na cestu, aké vstupenky si kúpiť aj na prehľadné tabuľky dôležitých cien či podrobný program. Hodiť sa vám budú aj tipy na výlety a zážitky v Maďarsku.

Povinná výbava auta v SR (VŠETKO, ČO POTREBUJETE VEDIEŤ)

Povinná výbava je neoddeliteľnou súčasťou každého motorového vozidla, ktoré sa pohybuje na verejných komunikáciách. Obsah tejto výbavy určuje zákon, ktorý sa pravidelne podľa potrieb upravuje. V článku sa zameriame aj na povinnú výbavu bicykla a pozrieme sa, ako je to s povinnou výbavou v Európe.

Ako pripraviť auto alebo motocykel na STK: Pozor na novinky!

STK je pre mnohých rutinou, pre majiteľov starších áut a motocyklov ale často strašiakom. Aby ste sa pri technickej kontrole vyhli nepríjemnému prekvapeniu, svoje vozidlo si dôkladne pripravte. Ako na STK v roku 2019 a aké zmeny prebehli v roku 2018?

Nabíjačky autobatérií udržia akumulátor v kondícii aj pre zimné štarty

V zimných, ale aj horúcich letných mesiacoch, trpia autobatérie väčším samovybíjaním. Preto nie je od veci zaobstarať si špecializovanú nabíjačku, ktorou predĺžite životnosť autobatérie. Ako však správne dobíjať autobatériu a aké by mala mať napätie? A aký postup zvoliť v prípade motobatérie?

Cesta autom do Chorvátska (2022) – RADY A TIPY

Cesta na dovolenku autom do Chorvátska je počas leta celkom oriešok. Prinášame vám niekoľko tipov a variantov trás, ako do Chorvátska cestovať v roku 2022. Cez Rakúsko a Slovinsko aj cez Maďarsko. Trasy po diaľniciach aj cestách bez diaľničných známok a mýta.

Recenzie Compass Vesta výstražná oranžová EN 20471: 2013, XL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COMPASS Vesta výstražná oranžová EN 20471:2013 XL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Compass Láthatósági mellény narancssárga EN 20471: 2013.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií