Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CONCEPT DV7380 Vyhrievaná bedrová dečka 29 × 69 cm

Zobraziť katalóg
CONCEPT DV7380 Vyhrievaná bedrová dečka 29 × 69 cm
5 6 hodnotení
Vyhrievacia deka příkon 100 W, počet nastavení teploty 3, automatické vypnutí, hloubka 29 cm, šířka 69 cm
Kód:  CONVD628 Produktové číslo:  DV7380 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT DV7380 Vyhrievaná bedrová dečka 29 × 69 cm Predaj skončil

CONCEPT DV7380 Vyhrievaná bedrová dečka 29 × 69 cm

Uvarte si čaj, pustite si váš obľúbený film či seriál a relaxujte s vyhrievacou dekou Concept DV7380, ktorá vám okrem iného tiež uľaví od nepríjemnej bolesti chrbta, chrbtice a uvoľní stuhnuté svaly. Flísový materiál je veľmi pohodlný a príjemný na dotyk. Deka ponúka 3 stupne nastavenia teploty vyhrievania, ktoré si môžete plynulo meniť podľa aktuálnej potreby. O vašu bezpečnosť počas prevádzky sa postará bezpečnostná poistka proti prehriatiu a funkcia automatického vypnutia po 90 minútach nepretržitej prevádzky. Po vybratí ovládača môžete deku jednoducho vyprať v práčke. Pre pohodlné nosenie je deka Concept DV7380 vybavená širokým pásom so suchým zipsom, ktorý vám poskytne dokonalý komfort.


Príjemný materiál

Umývateľná v práčke

3 stupne natavenia teploty


Kľúčové vlastnosti vyhrievacej deky Concept DV7380


  • Uľaví od nepríjemnej bolesti chrbta, chrbtice a uvoľní stuhnuté svaly
  • Príjemný flísový materiál
  • Teplo sa rovnomerne rozvádza po celej svojej ploche
  • Deka ponúka 3 stupne nastavenia teploty vyhrievania
  • Vybavená širokým pásom so suchým zipsom
  • Bezpečnostná poistka proti prehriatiu
  • Funkcia automatického vypnutia po 90 minútach nepretržitej prevádzky
  • Deku môžete po odpojení ovládača jednoducho vyprať v práčke
  • Rýchle nahriatie
  • Kompaktné rozmery vhodné pre cestovanie

Nenahraditeľný spoločník v zimnom období uľaví aj stuhnuté svaly

Trápia vás boľavé bedrá a potrebujete ich nahriať? V tom prípade bude pre vás vyhrievacia deka Concept DV7380 ako stvorená. Deka vám počas chvíľky navodí príjemný teplý pocit, ktorý ihneď uľaví boľavému chrbtu. Teplo sa rovnomerne rozvádza po celej ploche, vďaka čomu vám zaistí úplný komfort a teplo počas používania. Pre pohodlné nosenie je deka Concept DV7380 vybavená širokým pásom so suchým zipsom, vďaka čomu ju ľahko upevníte k telu. Vyhrievacia deka vám uľaví od nepríjemnej bolesti chrbta, krížov a uvoľní stuhnuté svaly. Vybrať si môžete hneď z 3 stupňov teploty, ktoré možno plynulo meniť podľa vašej potreby. Vďaka svojim kompaktným rozmerom si ju môžete vziať so sebou na chalupu, do práce či na hory.

Vyhrievacia deka Concept DV7380 s príjemným materiálom

Vyhrievacia deka Concept DV7380 vás poteší aj svojim flísovými materiálom, ktorý je nielen príjemný na dotyk, ale aj veľmi hebký. Odnímateľný ovládač môžete jednoducho odpojiť a celú deku vyprať v práčke. Údržba vyhrievacej deky je tak jednoduchá a rýchla.

Bezpečnosť na prvom mieste

Bezpečnosť je základom každého výrobku. Vyhrievacia deka Concept DV7380 disponuje ochranou proti prehriatiu a nechýba tiež bezpečnostná funkcia automatického vypnutia, ktorá vypne funkciu vyhrievania po 90 minútach prevádzky. V prípade, že sa chcete aj naďalej vyhrievať, stačí prepínač nastaviť do polohy 0, kedy dôjde k resetovaniu časovača bezpečnostného vypnutia a deku Concept DV7380 budete môcť opäť použiť.

Doplňujúce informácie:

Rozmery: 29 × 69 cm
Hmotnosť: 0,53 kg
Príkon: 100 W
Napätie: 220 – 240 V ~ 50 Hz
Farba: tmavosivá


Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Typ
Deka Hotovo!
Príkon
100 W Hotovo!
Počet nastavení teploty
3 Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ

Typ
Deka Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
100 W Hotovo!
Počet nastavení teploty
3 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
29 cm Hotovo!
Šírka
69 cm Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:
» Všetky vyhrievacie deky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak dlouho vydrží deka nahřátá po odpojení z nabíjení? Nebo je v dece nějaký akumulátor, který deku nahřívá také po odpojení ze sítě? Předem děkuji za odpověď

Kde to má, technický list?

Dobrý den, jaké teploty lze nastavit a jaká je nejvyšší? Děkuji, Koudelková

Diskusia a poradňa k CONCEPT DV7380 Vyhrievaná bedrová dečka 29 × 69 cm
Príslušenstvo pre CONCEPT DV7380 Vyhrievaná bedrová dečka 29 × 69 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept DV7380 Vyhřívaná bederní dečka 29x69 cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT DV7380 Rücken Lenden Heizkissen - 29 cm x 69 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT DV7380 Rücken Lenden Heizkissen - 29 cm x 69 cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONCEPT DV7380 elektromos takaró derékra 29 x 69 cm.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií