AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CONCEPT DV7390 Vyhrievaná deka 160 × 120 cm

Zobraziť katalóg
CONCEPT DV7390 Vyhrievaná deka 160 × 120 cm
4,4 3 hodnotení
Vyhrievacia deka príkon 120 W, počet nastavení teploty: 3, automatické vypnutie a možnosť prania, hĺbka: 160 cm, šírka: 120 cm
Kód:  CONVD635 Produktové číslo:  DV7390 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT DV7390 Vyhrievaná deka 160 × 120 cm Predaj skončil

CONCEPT DV7390 Vyhrievaná deka 160 × 120 cm

Je vám v zimnom období neustále zima? Vďaka vyhrievacej deke Concept DV7390 si budete môcť užívať príjemné teplo po celý čas, čo v deke strávite zabalení. Deka vám okrem iného pomôže s uvoľnením boľavého chrbta a svalov. Materiál zo zamatovo hebkého mikroplyšu je veľmi pohodlný a príjemný na dotyk. Deka ponúka 3 stupne nastavenia teploty vyhrievania, ktoré si môžete plynulo meniť podľa aktuálnej potreby. O vašu bezpečnosť počas prevádzky sa postará bezpečnostná poistka proti prehriatiu a funkcia automatického vypnutia po 90 minútach nepretržitej prevádzky. Po vybratí ovládača môžete deku jednoducho vyprať v práčke.


Príjemný materiál

Umývateľná v práčke

3 stupne nastavenia teploty


Kľúčové vlastnosti vyhrievacej deky Concept DV7390


  • Uľaví vám od bolesti chrbta a svalov
  • Príjemný materiál zo zamatovo hebkého mikroplyšu
  • Teplo sa rovnomerne rozvádza po celej svojej ploche
  • Deka ponúka 3 stupne nastavenia teploty vyhrievania
  • Bezpečnostná poistka proti prehriatiu
  • Funkcia automatického vypnutia po 90 minútach nepretržitej prevádzky
  • Deku môžete po odpojení ovládača jednoducho vyprať v práčke
  • Rýchle nahriatie
  • Kompaktné rozmery vhodné pre cestovanie

Deka Concept DV7390 vás spoľahlivo zahreje

Trápi vás boľavý chrbát a potrebujete ho nahriať? Potom je pre vás vyhrievaná deka Concept DV7390 ako stvorená. Deka vám počas chvíľky navodí príjemný teplý pocit, ktorý ihneď uľaví boľavému chrbtu. Teplo sa rovnomerne rozvádza po celej plochevďaka čomu vám zaistí úplný komfort a teplo počas používania. Vyhrievacia deka vám pomôže uľaviť od nepríjemnej bolesti chrbta, svalov a kĺbov. Vybrať si môžete hneď z 3 stupňov teploty, ktoré možno plynule meniť podľa potreby. Vďaka svojim kompaktným rozmerom si ju môžete vziať so sebou na chalupu, do práce či na hory.

Vyhrievacia deka Concept DV7390 s príjemným materiálom

Vyhrievacia deka Concept DV7390 vás poteší svojím materiálom zo zamatovo hebkého mikroplyšu, ktorý je nielen príjemný na dotyk, ale aj veľmi hebký. Zaručíme vám, že sa z deky nebudete chcieť odbaliť. Odnímateľný ovládač môžete jednoducho odpojiť a celú deku vyprať v práčke. Údržba vyhrievacej deky Concept DV7390 je tak jednoduchá a rýchla.

Bezpečnosť na prvom mieste

Bezpečnosť je základom každého výrobku. Vyhrievacia deka Concept DV7390 disponuje ochranou proti prehriatiu a nechýba tiež bezpečnostná funkcia automatického vypnutia, ktorá vypne funkciu vyhrievania po 90 minútach prevádzky. V prípade, že sa chcete aj naďalej vyhrievať, stačí prepínač nastaviť do polohy 0, kedy dôjde k resetovaniu časovača bezpečnostného vypnutia a vyhrievaciu deku Concept DV7390 budete môcť opäť použiť.

Doplňujúce informácie:

Rozmery: 160 × 120 cm
Hmotnosť: 1,67 kg
Príkon: 120 W
Napätie: 220 – 240 V ~ 50 Hz
Farba: tmavosivá


Parametre a špecifikácia

Typ
Deka Hotovo!
Príkon
120 W Hotovo!
Počet nastavení teploty
3 Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Možnosť prania Hotovo!
Hĺbka
160 cm Hotovo!

Typ

Typ
Deka Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
120 W Hotovo!
Počet nastavení teploty
3 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Automatické vypnutie, Možnosť prania Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
160 cm Hotovo!
Šírka
120 cm Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:
» Všetky vyhrievacie deky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Zajímalo by mě rozpětí teplot na které se dá deka nahřát. Děkuji Burianová

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je to s praním deky? Zde máte uvedeno, že je možno ji prát v pračce, ale v manuálu k dece je uvedeno jen ruční praní, nikoli možnost prát v pračce.

Diskusia a poradňa k CONCEPT DV7390 Vyhrievaná deka 160 × 120 cm
Príslušenstvo pre CONCEPT DV7390 Vyhrievaná deka 160 × 120 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept DV7390 Vyhřívaná deka 160x120 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT DV7390 Heizdecke - 160 cm x 120 cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONCEPT DV7390 elektromos takaró 160 x120 cm.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií