AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Continental ContiWinterContact TS 860 215/55 R16 97 H zosilnená

Zobraziť katalóg
Continental ContiWinterContact TS 860 215/55 R16 97 H zosilnená
4,5 2 hodnotení
Zimná pneumatika – pre osobné autá, rýchlostný index H (do 210 km/h), záťažový index 97 (do 730 kg), hlučnosť 72 dB (trieda 2), priľnavosť na mokrom povrchu B, úspora paliva C, zosilnený golier (XL), DOT max. 2 roky, 95 % do jedného roka
Kód:  pneu00295 Produktové číslo:  03539060000

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Continental ContiWinterContact TS 860 215/55 R16 97 H zosilnená Predaj skončil

Continental ContiWinterContact TS 860 215/55 R16 97 H zosilnená

Zima vie motoristom prichystať celý rad prekvapení, či už ide o sneh, ľad alebo teploty pod bodom mrazu. Tiež dlhodobé dažde či topiaci sa sneh môžu zmeniť jazdu na zážitok plný nečakaných situácií. Je teda dôležité sa včas pripraviť na všetky extrémne podmienky. S tým vám pomôžu zimné pneu Continental WinterContact TS 860 215/55 R16 97 H zosilnená Zimná určené na osobné auto. Nosnostný index alebo tiež hmotnostný či záťažový, určuje maximálnu záťaž jednej pneumatiky. Ten v tomto prípade zodpovedá hodnote 97 (do 730 kg). Rýchlostný index definuje maximálnu odporúčanú rýchlosť pre danú pneumatiku, ktorú by vodič nemal prekročiť. Tento index je H (do 210 km/h) a spĺňa aj náročné požiadavky vodičov.

Hlavné prednosti vlastnosti zimnej pneu Continental WinterContact TS 860 215/55 R16 97 H zosilnená Zimná

  • Zimná pneumatika Continental je vhodná pre osobné vozidlá
  • Priľnavosť triedy B znamená vysokú adhéziu za sucha aj mokra
  • Trieda hlučnosti 2, konkrétne 72 dB
  • Trieda úspory energie C
  • Zimná pneu Continental má rýchlostný index H (do 210 km/h)
  • Index hmotnosti 97 (do 730 kg)
  • Zosilnená pneu (XL)

Zimná pneu Continental zaručí bezpečnú jazdu

Zimná pneu Continental patrí medzi tzv. zosilnené pneumatiky, a preto dokáže pojať výraznejšiu hmotnosť oproti pneumatikám podobných rozmerov. Hluková hladina gumy na auto zimnej Continental WinterContact TS 860 215/55 R16 97 H zosilnená Zimná bola nameraná s hodnotou 72 dB, čo zodpovedá triede hlučnosti 2. Nízka hlučnosť sa postará o to, že potom bude každá jazda tichá a príjemná nielen pre vás, ale aj pre spolujazdcov. Priľnavosť na mokrej ceste patrí medzi veľmi dôležité vlastnosti pneumatík a podstatné faktory pre bezpečnosť. Priľnavosť na mokrom povrchu s označením B radí zimnú pneumatiku Continental medzi pneu s výbornou priľnavosťou. To znamená kratšiu brzdnú dráhu na mokrej vozovke a tiež lepšie ovládanie na mokrom povrchu a priľnavosť pri zatáčaní. Na záver príde vhod trieda energie C, ktorá označuje menšiu spotrebu paliva.

Modelový rad zimnej pneu Continental WinterContact TS 860

Zimné pneumatiky Continental WinterContact TS 860 sú nabité modernými technológiami na bezpečnú jazdu na snehu. Technológie Cool Chili spoločne s Liquid Layer Drainage zaručujú vynikajúcu priľnavosť, teda skvelé jazdné a najmä brzdné vlastnosti. Významne skracujú brzdnú dráhu ako na mokrých, tak aj zľadovatených cestách. Zásluhou technológie Snow Curve+ potom budete mať s pneumatikami WinterContact TS 680 väčšiu istotu aj pri zvládaní zákrut pod snehovou pokrývkou. Sneh je totiž vtláčaný do prepracovaného behúňa s viac ako tisíckou zárezov a veľmi dobre tak na klzkom povrchu drží. So zimnými pneumatikami Continental WinterContact TS 860 bude jazda na snehu jednoducho bez kompromisov.

Modelový rad zimnej pneu Continental WinterContact TS 870

Zimné pneu Continental WinterContact TS 870 sú nabité modernými technológiami na bezpečnú jazdu nielen na zasnežených cestách mimo mesta, ale aj po uliciach plných rozmočeného snehu. Technológia Cool Chili spoločne s Triple Sipe Concept zaistí spoľahlivú ovládateľnosť, kratšiu brzdnú dráhu a optimálny odvod vody ako prevenciu pred akvaplaningom. Pneumatiky WinterContact TS 870 sú navyše vyrobené z odolnej zmesi s obsahom živice a flexibilnej polymérovej matrice. Výsledkom je ich vysoký a spoľahlivý výkon a súčasne nízka spotreba paliva. So zimnými pneumatikami Continental WinterContact TS 870 budú dlhé zimné jazdy potešením.

Modelový rad zimnej pneu Matador MP93 Nordicca

Ani rozmočený či čerstvo napadaný sneh vás nezastaví. Zimné pneu Matador MP93 Nordicca s výborným záberom vynikajú presným riadením, skvelou trakciou a vďaka rovnomernému opotrebovaniu aj vysokým kilometrovým nájazdom. Nový model MP93 Nordicca s optimalizovaným behúňom je vybavený vyšším počtom hrán, čo výrazne zlepšuje priľnavosť na mokrých a zasnežených cestách, najmä v zákrutách. Riziko vzniku akvaplaningu a slushplaningu zase významne znižuje dezén s trvalo otvorenými drážkami navrhnutými do tvaru písmena V. Vydajte sa na dlhú, a napriek tomu komfortnú a hospodárnu jazdu v akomkoľvek chladnom počasí vďaka zimným pneumatikám Matador MP93 Nordicca.

DOT kód pneumatík

  • Ponúkané pneumatiky expedujeme z externého skladu distribútora a neevidujeme konkrétne DOT (týždeň a rok výroby).
  • Ak nie je uvedené v popise produktu, sú všetky ponúkané pneumatiky podľa DOT mladšie ako 2 roky, pričom väčšina je podľa DOT mladšia ako 1 rok.

TIP: Stále neviete, ktoré pneumatiky sú tie pravé? Potom vám určite pomôže náš článok Ako vybrať pneumatiky!

Parametre a špecifikácia

Kategória
Osobné auto Hotovo!
Sezóna
Zimná Hotovo!
Rýchlostný index
H (do 210 km/h) Hotovo!
Index zaťaženia
97 (do 730 kg) Hotovo!

Kategória

Kategória
Osobné auto Hotovo!

Sezóna

Sezóna
Zimná Hotovo!

Výbava

Rýchlostný index
H (do 210 km/h) Hotovo!
Index zaťaženia
97 (do 730 kg) Hotovo!

EU štítok

Priľnavosť na mokrom
B Hotovo!
Úspora paliva
C Hotovo!
Hlučnosť v dB
72 dB Hotovo!

Modelový rad

Modelový rad
Continental WinterContact TS 860 Hotovo!

DOT označenie

DOT označenie
Garancia max. 2 rokov, 95% do jedného roka Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Stále neviete, ktoré pneumatiky sú tie pravé? Potom vám určite pomôže náš článok Ako vybrať pneumatiky!


» Všetky zimné pneumatiky R16
» Všetky zimné pneumatiky 215/55 R16

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bylo by prosím možné sdělit rok výroby těchto pneumatik...Děkuji.

Diskusia a poradňa k Continental ContiWinterContact TS 860 215/55 R16 97 H zosilnená
Príslušenstvo pre Continental ContiWinterContact TS 860 215/55 R16 97 H zosilnená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Continental ContiWinterContact TS 860 215/55 R16 97 H zesílená.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií