Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Defender RT-Pro

Zobraziť katalóg
Defender RT-Pro
4,3 31 hodnotení
FM Transmitter - LCD displej, USB, SD, rozsah FM 87,6 - 107,9 MHz
Kód:  JS327e Produktové číslo:  83551

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Defender RT-Pro

Tento bezdrôtový FM vysielač predstavuje jednoduchý a rýchly spôsob, ako v aute prehrávať vašu obľúbenú hudbu takmer z ľubovoľného média. Ak máte svoje playlisty napríklad na USB kľúči alebo externom pevnom disku a vaše autorádio nie je vybavené USB konektorom, RT-Pro je práve pre vás. Či už máte pesničky uložené v rozšírenom formáte MP3 alebo WMA, FM vysielač si s oboma hravo poradí. Vysielač tiež podporuje pamäťové karty SD alebo MMC s adaptérom.

Transmitter jednoducho pripojíte do autozapaľovača, naladíte na oboch prístrojoch (transmitter aj autorádio) rovnakú nepoužívanú FM frekvenciu a môžete vyraziť. Vybavené je LCD displejom a jednoduchým prehľadným rozhraním na pohodlné a komfortné ovládanie. Jeho konštrukcia mu umožňuje naklonenie do ľubovoľného smeru.


Parametre a špecifikácia:

Typ:
FM transmitter

Funkcie a vlastnosti:
Prehrávané formáty: MP3, WMA
Rádiové spektrum: FM 87,6 - 107,9 MHz
Podporované médiá: USB Flash, pamäťové karty SD/MMC (s adaptérom), externý HDD (až 32 GB)
LCD displej
Ekvalizér

Ďalšie:
Vstupné napätie: DC 12 V
Farebné vyhotovenie: čierne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mel bych prosbu, koupil jsem si transmitter defender, v mém autě (peugeot 106) do zapalovače pasuje, ale ani se nerosvítí,přičemž zapalovač funguje, zkoušel jsem jej i ve Felicii, zde úplně normálně funguje. Nevíte někdo čím by to bylo?

Zdravím, pořídil jsem si transmiter defender RT-Pro ale pokud připojím mobil přes usb tak se pouze nabíjí, na displei svítí NO DEVICES a hudba, která hraje v mobilu, například na otevřeném YouTube, se do autorádia nepřenáší (frekvence jsou na obou přístrojích nalazené stejně, přes jack vše funguje), v autě s usb vstupem mi to tímto způsobem fungovalo, tedy veškeré zvuky v telefonu z různých aplikací, se přehrávali v autorádiu přes připojení usb. je to normální? Případně, poradíte mi transmitter, který toto umožňuje, tedy abych si mohl přehrávat hudbu a zároveń nabíjet telefona a nemusel do něj mít připojeny dva kabely? Děkuji

Nedávno jsem viděl u známého FM Transmitter, který používal i v klasické zásuvce na 220 V. Nevíte někdo, jestli jde takto použít každý fm transmitter? Tuším, že k tomu měl pořízenu ještě nějakou další součást, která se vsadila do zásuvky a FM tr. se vsadil potom do toho. Díky za radu.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je v balení i dalkový ovladač. děkuji za odpověď

dobrý den, mám problém a nevím čím to to je koupil sem si transmitter Deferent RT-Pro zapalovač mi normálně funguje, i nabiječka ale transmitter ne v jinám v autě funguje, ale v vw Golfu 1.9 TDI nefunguje čím to je? děkuju za radu

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda máte nějaký transmitter, který má výstup na sluchátka a kolik stojí? Děkuji. Votava

ma to vstup 3.5mm jack?

Diskusia a poradňa k Defender RT-Pro
Príslušenstvo pre Defender RT-Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Defender RT-Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Defender RT-Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Defender RT-Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Defender RT-Pro.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií