AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

DéLonghi BG 500 C

Zobraziť katalóg
DéLonghi BG 500 C
4,0 1 hodnotení
Elektrický gril - 2000W, s keramickou vrstvou odolnou proti poškriabaniu, platnička z 2/3 rebrovaná a z 1/3 hladká na grilovanie rôznych pokrmov, grilovacia plocha 40 x 30 cm
Kód:  JQ706f Produktové číslo:  BG 500 C Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DéLonghi BG 500 C

Stolový elektrický gril Délonghi BG 500 C s veľkou keramickou platničkou a šikovným rozdelením grilovacej plochy - 2/3 rebrovaná plocha a 1/3 hladká plocha. Hladká platnička je ideálna na zdravé grilovanie zeleniny, výbornej slaniny a vajec, omelety či grilovaného syra. Rebrovaná platnička sa zase viac hodí na prípravu mäsa aj rýb. Keramická vrstva na platničkách zaisťuje vysokú odolnosť proti poškriabaniu a dlhú životnosť.

Platnička je tvarovaná v tvare písmena V, čo umožňuje ľahký odtok prebytočného tuku, ktorý sa sústreďuje vo vstavanej a vyberateľnej nádobke, ktorú je možné umývať aj v umývačke. Samozrejmosťou je nastaviteľný termostat či bezpečnostný vypínač. Pevnú pozíciu na stole zaistia protišmykové nožičky.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľká grilovacia plocha 40 × 30 cm
  • Povrch v tvare "V"
  • 5 mm hlboké rebrá
  • Vstavaná a vyberateľná nádobka
  • Nastaviteľný a vyberateľný termostat
  • Príkon 2000 W
Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DéLonghi BG 500 C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi BG 500 C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DeLonghi BG 500 C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DeLonghi BG 500 C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DeLonghi BG 500 C.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií