Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Einhell GE-CT 18 Li Kit Expert

Zobraziť katalóg
Einhell GE-CT 18 Li Kit Expert
3,6 5 hodnotení
– akumulátorový, Li-Ion, 18V, 1.5/3/5.2Ah (Power X-Change), žací systém: plastové nože, nastaviteľná rukoväť, prídavná rukoväť, nastaviteľná hlava +/- 90°, záber 24cm, hmotnosť 2.15kg, 20ks plastových nožov v balení
Kód:  BOF116a2b Produktové číslo:  3411170 Stránky výrobcu

Einhell GE-CT 18 Li Kit Expert

Výkonný pomocník na údržbu trávnika tam, kde sa nedá dostať kosačkou na trávu. 18 V batéria s kapacitou 1,5 Ah priamo od výrobcu dovoľujú dlhodobú prevádzku aj v neprístupnom teréne, nastaviteľná rukoväť umožňuje upraviť aj vertikálne a inak obtiažne plochy. Aj komplikované miesta sú s týmto vyžínačom jednoduché vďaka úprave SoftGrip, prídavnej rukoväti a integrovanej priehradke na 20 nožov. Samotnú motorovú hlavu možno natočiť aj nakloniť podľa potreby. Aj s tým všetkým má vyžínač stále hmotnosť len 2,15 kg, takže jeho prevádzku zvládne každý.

Kľúčové vlastnosti

  • Hlava motora s rotáciou +/- 90° a 5 pozícií naklopenia
  • Batérie použiteľné aj v ďalších produktoch radu Power X Change
  • Súčasťou balenia 20 plastových nožov, 1× 1,5 Ah batéria a rýchlonabíjačka
  • Ochrana kvetín aj citlivých miest pred poškodením

Veľa možností stále po ruke

Vďaka integrácii všetkých doplnkov priamo vo vyžínači nemusíte stále behať pre ďalšie pomôcky. Rýchlonabíjačka dovolí vrátiť sa k rozrobenej práci už za 30 minút. Stav batérií spoznáte okamžite podľa troch LED indikátorov priamo na ich tele a na jedno nabitie vydrží 40 minút prevádzky.

Parametre a špecifikácia

Pohon
Akumulátorový Hotovo!
Žací systém
Nôž Hotovo!
Doba chodu
40 min (0,67 h) Hotovo!
Doba nabíjania
30 min (0,5 h) Hotovo!
Počet akumulátorov
1 Hotovo!

Pohon

Pohon
Akumulátorový Hotovo!

Žací systém

Žací systém
Nôž Hotovo!

Akumulátor

Doba chodu
40 min (0,67 h) Hotovo!
Doba nabíjania
30 min (0,5 h) Hotovo!
Počet akumulátorov
1 Hotovo!
Kapacita akumulátora
1,5 Ah Hotovo!
Napätie
18 V Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
2,15 kg Hotovo!
Záber
240 mm Hotovo!

Vlastnosti kosačky

Typ rukoväti
Držadlá Hotovo!

Akumulátor

Kapacita
1,5 Ah Hotovo!
Napätie
18 V Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Zariadenie Hotovo!
Druh akumulátora
Li-Ion Hotovo!
Viac parametrov
Produktové línie: Power X-Change 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pretože Alza cenzuruje, alebo rovno maže hodnotenia, ktoré sa jej nepáčia, svoje skúsenosti s týmto výrobkom uvádzam sem: Plastové nožíky sú háklivé a krehké a najmä drahé. Aj keď mám záhradu bez kameňov, lámali sa jeden za druhým, len o obyčajnú trávu či burinu. Priemerne som spotreboval 1 nožík na 20m2. (pri 600m2 záhrade by som spotreboval 30 nožíkov) Ako už býva zvykom, výrobca pri výdrži akumulátora klame. Neexistuje aby vydržal 40 minút. Mne akumulátor vydržal 10 minút prevádzky a potom sa kosačka zastavila. Kosačka je neskutočne hlučná. Výrobca samozrejme "pre istotou" hlučnosť v popise neuvádza, ale hlučnosť je 100 dB !!! To hocijaká benzínová kosačka je tichšia. Priestor medzi vretenom a krytom o šírke 1 cm je navrhnutý presne tak aby sa do neho čo najviac zamotávala tráva. Toto sa dizajnérovi podarilo na jedničku. Trávu som vymotával každých 15 sekúnd !!! Nežartujem !!! Slabučký motor. Nevládze a neustále sa zastavuje. Aby človek mohol kosiť, musí tú trávu len tak "strašiť".

Strunou myslim : Náhradní cívka Einhell 3405096 Honza

Je možno na sekačku nainstalovat strunu Einhell GE-CT36/30? Děkuji. Honza

Diskusia a poradňa k Einhell GE-CT 18 Li Kit Expert
Príslušenstvo pre Einhell GE-CT 18 Li Kit Expert Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Einhell GE-CT 18 Li Kit Expert. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Einhell GE-CT 18 Li Kit Expert.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií