Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Einhell GH-BC 25 AS Classic

Zobraziť katalóg
Einhell GH-BC 25 AS Classic
3,0 1 hodnotení
Krovinorez s vysoko kvalitným 2-taktným motorom, výkon 0,75 kW, objem 25,4 ccm, dvojrukoväť s ovládacími funkciami, 3-zubý nôž, záber cievky 42 cm, nožom 23 cm, pás na komfortné nosenie
Kód:  BOF030d Produktové číslo:  3401953 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Einhell GH-BC 25 AS Classic

Potrebujete raz za čas pokosiť v záhrade, na chate či inde odrastenú trávu? Nejde o rovnú plochu ale o rôzne nerovnosti alebo ide o trávu na kopci? Zabudnite na klasické kosačky trávy, ktoré si v tomto teréne s vyššou alebo neudržiavanou trávou neporadia.

Na rad prichádza skladací krovinorez Einhell GH-BC 25 AS Classic s vysokokvalitným 2-taktným motorom s výkonom 0,75 kW. Motor s objemom 25,4 ccm sa štartuje praktickým tiahlom. Na dvojrukoväti nájdete ovládacie prvky.

Veľmi dobre je vyriešené prehadzovanie nadstavcov, ktorými môže byť buď trojzubový nôž s veľkosťou 23 cm alebo cievka so strunou so záberom 42 cm. Pre náročnejší terén vymeníte tlačidlom strunu za trojzubec. Krovinorez obsahuje antivibračný systém, ktorý vám spríjemní prácu pri dlhšom kosení.

K nesporným výhodám krovinorezu patrí už spomínaná možnosť rozloženia, ktorú oceníte pri prevoze osobným autom. Nie je nič horšie ako nosiť nerozkladateľný špinavý krovinorez v osobnom aute. Súčasťou krovinorezu je pás na komfortné nosenie.

Hlavné prednosti

  • Skladný vďaka rozložiteľnosti hlavnej tyče
  • Výkonný 2-taktný motor s objemom 25,4 ccm
  • Rýchle a jednoduché štartovanie
  • Antivibračný systém = pohodlnejšia práca
  • Rýchle prehodenie trojzubca alebo cievky so strunou
  • Súčasťou pohodlný pás na nosenie
 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky Kosačky na trávu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Einhell GH-BC 25 AS Classic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Einhell Křovinořez benzínový GH-BC 25 AS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Einhell GH-BC 25 AS Classic.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií