Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

EMOS Spojovacia reťaz Profi 50 LED, 5 m, IP44, studená biela

Zobraziť katalóg
EMOS Spojovacia reťaz Profi 50 LED, 5 m, IP44, studená biela
5 1 hodnotení
Vianočné osvetlenie – farba svetla studená biela, dĺžka LED reťaze 5m, možnosť prepojenia áno, napätie 230V DC, počet LED 50, použitie vonkajšie aj vnútorné, tvar klasický, typ reťaz, typ napájania sieť
Kód:  EMSV17022 Produktové číslo:  1534194200 Stránky výrobcu
EMOS Spojovacia reťaz Profi 50 LED, 5 m, IP44, studená biela Predaj skončil

EMOS Spojovacia reťaz Profi 50 LED, 5 m, IP44, studená biela

Pre správnu vianočnú atmosféru sú zodpovedajúce svetielka nevyhnutným príslušenstvom, ktoré prežiaria váš domov a dodajú mu tú správnu sviatočnú náladu. Firma EMOS preto pripravila súpravu svetielok vo forme spojovacej reťaze, na ktorej sa nachádza 50 LED žiaroviek v klasickom tvare. Vďaka prepojovaciemu systému možno spojiť niekoľko kompatibilných reťazí a vytvoriť tak jednu dlhú reťaz obsahujúcu až 500 svetielok. Rozžiarte svoj domov svetielkami EMOS a prilákajte toho správneho vianočného ducha. 

Kľúčové vlastnosti vianočného osvetlenia EMOS s dĺžkou 5 m

  • Možnosť prepojenia viacerých kompatibilných reťazí
  • Studená biela farba žiaroviek
  • Svetielka EMOS sú vhodné na vonkajšie aj vnútorné použitie
  • Životnosť až 50 tisíc hodín
  • Dĺžka reťaze 5 m

Vianoce vnútri aj vonku

Prepojovaciu vianočnú reťaz možno vďaka kvalitnému vyhotoveniu umiestniť nielen v interiéri, ale aj vonku. Ponúka tak nepreberné množstvo spôsobov aranžovania, ktoré ešte viac vynikne pri spojení niekoľkých reťazí dohromady. Žiarovky majú príjemnú bielu farbu v studenom odtieni a ich životnosť je úctyhodných 50 tisíc hodín. Dĺžka reťaze je 5 m. Doprajte svojmu domu správny vianočný aranžmán so svetelnou reťazou EMOS.

 

Parametre a špecifikácia

Počet LED
50 Hotovo!
Dĺžka
5 m Hotovo!
Stupeň krytia
IP44 Hotovo!
Farba svetla
Studená biela Hotovo!

Vlastnosti

Počet LED
50 Hotovo!
Dĺžka
5 m Hotovo!
Stupeň krytia
IP44 Hotovo!

Farba svetla

Farba svetla
Studená biela Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EMOS Spojovacia reťaz Profi 50 LED, 5 m, IP44, studená biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS Profi 2017 LED spojovací řetěz – 5m, IP44, studená bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS Verbindungs-Kette Profi 50 LED, 5m, IP44, kaltes Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS Verbindungs-Kette Profi 50 LED, 5m, IP44, kaltes Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EMOS összekapcsolható lánc Profi 50 LED, 5 m, IP44, hideg fehér.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií