AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Eques Veiu nickel

Zobraziť katalóg
Eques Veiu nickel
5 3 hodnotení
Videovrátnik – 720p, 180° zobrazovací uhol, IR nočné videnie, 5" dotykový LCD monitor, 6GB interná pamäť, detekcia pohybu, obojsmerné audio, aplikácie pre Android/iOS
Kód:  VEI01 Produktové číslo:  EQR26NK Stránky výrobcu

Eques Veiu nickel

Eques Veiu nickel, inteligentný domový zvonček aj videotelefón

Chcete za každých okolností vedieť, kto zrovna teraz búcha na vaše vchodové dvere? Zaobstarajte si moderne poňatý videotelefón Eques Veiu, ktorý ponúka celý rad praktických funkcií vrátane prepojenia s mobilnou aplikáciou alebo obojsmernú komunikáciu. Rozhodne nájde svoje pevné miesto v každej smart domácnosti. Zvyšuje totiž nielen vaše pohodlie, ale aj bezpečnosť celej domácnosti.


Videotelefón Eques Veiu, displej

Dverový priezor s displejom

Už nikdy nemusíte pozerať cez prehistorický priezor. Domový zvonček Eques Veiu totiž ponúka 5" dotykový displej, vďaka ktorému budete mať úplne dokonalý výhľad na osobu za dverami. Použitá technológia úplne garantuje, že vás, naopak, nikto neuvidí.


Eques Veiu sa pripojí do WiFi

Tam, kde konkurencia vyčerpala už všetky svoje funkcie, videotelefón Eques Veiu sa ešte len rozbieha. Po pripojení do domácej WiFi siete totiž získate množstvo možností. Tou možno najzaujímavejšou je obojsmerná komunikácia pomocou mobilnej aplikácie. Ste v práci a zvoní poštár? Žiadny problém, pretože notifikácia vás na túto situáciu upozorní a dokonca si môžete spustiť živý stream a s poštárom hlasovo komunikovať. To je naozaj vymoženosť!


Aplikácia pre inteligentný telefón

Kvalitná aplikácia je základom úspechu. Videotelefón Eques Veiu možno spárovať s mobilnou aplikáciou dostupnou pre systém iOS aj Android.

Videotelefón Eques Veiu, aplikácia

Videotelefón Eques Veiu, kamera a zvonček

Kvalitný obraz a detektor pohybu

Objektív umiestnený priamo na tele zvončeka sníma priestor so šírkou 180°. Navyše je vybavený senzorom na snímanie pohybu, vrátane nočného videnia. Ľahko tak odhalí nočného zlodeja ešte pred tým, než sa rozhodne vyskúšať pevnosť vašich dverí.


Videotelefón Eques Veiu

Kľúčové vlastnosti videotelefónu Eques Veiu nickel

  • Inteligentný videotelefón a zvonček zároveň
  • Priestor za dverami je možné kontrolovať pomocou 5" dotykového displeja alebo cez mobilnú aplikáciu
  • Obojsmerná hlasová komunikácia a senzor pohybu
  • Žiadne mesačné poplatky za fungujúce notifikácie na smartfón
  • Jednotka s displejom vydrží na jedno nabitie až 2 mesiace
  • Vnútorná pamäť 6 GB a možnosť vložiť microSD kartu s kapacitou až 32 GB

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Vlastnosti

Veľkosť zobrazenia
5" Hotovo!
Zorný uhol
180 ° Hotovo!

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie
Mobilná aplikácia, Nočné videnie, Farebný displej, Notifikácie z mobilu, Detekcia pohybu Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky domáce telefóny a domové vrátniky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, po pádu dveřní jednotky se rozbil LCD display. Ostatni funguje. Existuje k tomuto produktu servis? Dekuji za odpověď.

Dobrý den, zakoupil jsem si tento video zvonek. Na ilustračním videu na této stránce je viděl, že lze komunikovat s člověkem za dveřmi i v případě, že se já nenacházím doma (neboli nejsem připojen na stejnou wifi jako zvonek). To se mi ale nepodařilo nastavit. Můžete mi prosím poradit.

Dobrý den. Je i venkovní jednotka (s kamerou) bateriová, nebo se musí připojit do sítě? Může se venkovní jednotka umístit na místo kde na ni může pršet? Jaký dosah má? Jak daleko od sebe mohou bít zařízení vzdálené?

dobry den. Nedokazal jsem z popisu zjistit, zda kukatko ma i prostou funkci zvonku. Mozna to je hloupy dotaz, ale zjistil jsem, ze nektera kukatka jsou jen interkomem bez zvoneni. Takze - kdyz navstevnik stiskne tlacitko zvonku, ozve se ton zvoneni? Da se konfigurovat? Da se menit jeho hlasitost? diky

Mám Android 4.1.2 a aplikace EQUES mi nejde stáhnout.Děkuji za odpověď.H.

Diskusia a poradňa k Eques Veiu nickel
Príslušenstvo pre Eques Veiu nickel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eques Veiu nickel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eques Veiu Nickel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eques Veiu Nickel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Eques Veiu nickel.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií