AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

FAB 1572RS 3 kľúče

Zobraziť katalóg
FAB 1572RS 3 kľúče
Bezpečnostný zámok – prídavný, zabezpečenie dovnútra otváraných dverí, dodatočné uzamknutie zvyšujúce bezpečnosť, vhodné pre domácnosti starších osôb alebo domácnosti s deťmi, ovládanie gombíkom z vnútornej strany, zjednotenie na uzáver cylindrickej vložky hlavného zámku – ovládanie oboch zámkov jedným kľúčom, pre pravé aj ľavé dvere, pre dvere s hrúbkou dverného krídla 40 – 45mm, istené 2 oceľovými tŕňmi s priemerom 8mm, 5-stavidlový systém cylindrickej vložky FAB 220RS, 3 kľúče a identifikačná karta – kľúče FAB 200RS
Kód:  ASAB035 Produktové číslo:  FA80222001.0300 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FAB 1572RS 3 kľúče Predaj skončil

FAB 1572RS 3 kľúče

Prajete si väčšiu bezpečnosť pre svojich blízkych? Zabezpečte vašu domácnosť prídavným zámkom FAB 1572RS, ktorý je dodávaný s 3 kľúčmi. Zámok môžete zjednotiť s uzáverom cylindrickej vložky a ovládať je len jedným kľúčom.

Kľúčové vlastnosti zámku FAB 1572RS

  • Dodatočné uzamknutie dverí zvyšujúce bezpečnosť
  • Vhodné pre pravé aj ľavé dvere
  • Vrátane vložky FAB 220RS
  • Komfortné ovládanie gombíkom z vnútornej strany dverí bez použitia kľúča
  • Kryt skrine zámku, gombík a kryt protiplechu z pevného plastu
  • Povrchová úprava vložky: leštená mosadz

So zámkom FAB 1572RS vždy v bezpečí

Prídavný zámok FAB 1572RS je ideálnou voľbou do bytu, na chatu alebo aj do garáže. Môžete ho využiť ako k samostatnému uzamknutiu dverí, tak spolu s hlavným zámkom. Bezpečie vám rozhodne zaručia aj výrobné materiály zámku. Ide o tvrdý plast a mosadzou potiahnutá oceľ. Zámok je dodávaný s 3 kľúčmi, identifikačnou kartou a cylindrickou vložkou 220 RS. V balení nechýbajú ani upevňovacie skrutky pre ľahkú montáž na pravú aj ľavú stranu vstupných dverí so šírkou 40 až 45 mm. O zabezpečenie sa postarajú dva 8 mm oceľové tŕne.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FAB 1572RS 3klíče.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií