Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

FAB 1572RSNb 3 kľúče

Zobraziť katalóg
FAB 1572RSNb 3 kľúče
Bezpečnostný zámok – prídavný, zabezpečenie dovnútra otváraných dverí, uzamknutie samostatne alebo spolu s hlavným zámkom, dodatočné uzamknutie zvyšujúce bezpečnosť, vhodné pre domácnosti starších osôb alebo domácnosti s deťmi, VÝHODY: komfortné ovládanie gombíkom z vnútornej strany dverí bez použitia kľúča, zjednotenie na uzáver cylindrickej vložky hlavného zámku, vhodné pre pravé aj ľavé dvere, farebné povrchové úpravy zjednotené s cylindrickými vložkami FAB, široká variabilita protiplechov pre všetky typy dverových rámov, pre dvere s hrúbkou dverného krídla 40 – 45mm, istené 2 oceľovými tŕňmi s priemerom 8mm, 5-stavidlový systém cylindrickej vložky FAB 220RS, dodávané s 3 kľúčmi a identifikačnou kartou, farba skrine zámku čierna, farba krytu protiplechu čierna, povrchová úprava cylindrickej vložky saténový nikel
Kód:  ASAB036 Produktové číslo:  FA80222001.1000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FAB 1572RSNb 3 kľúče Predaj skončil

FAB 1572RSNb 3 kľúče

Chcete bezpečnejšie prostredie pre svojich blízkych? Zabezpečte svoj dom s dodatočným zámkom FAB 1572RSNb, ktorý je dodávaný s 3 tlačidlami. Vaše deti aj vaši rodičia budú v bezpečí vďaka valcovitej vložke 220 RS, ktorej prekrývajúci sa profil je odolný voči páčeniu planžetou. Zlodeji tak nemajú žiadnu šancu. Zámok sa môže použiť ako na uzamknutie dverí samostatne, tak aj spolu s hlavným zámkom.

Hlavné výhody prídavného zámku FAB 1572RSNb

  • Dodatočná bezpečnosť predných dverí
  • Vhodný na pravé aj ľavé dvere
  • Pohodlné ovládanie tlačidlom na vnútornej strane dverí bez použitia kľúča
  • Možnosť zlúčenia na spoločnom uzávere s inými produktmi FAB
  • Kryt skrine zámku, gombík a kryt protiplechu z pevného plastu
  • Povrchová úprava vložky: saténový nikel
  • Dodáva sa s tromi kľúčmi a cylindrickou vložkou 220RS

So zámkom FAB 1572RSNb vždy v bezpečí

Prídavný zámok FAB 1572RSNb je ideálnou voľbou do bytu, na chatu alebo aj do garáže. Hodí sa predovšetkým na dodatočné zabezpečenie dovnútra otváraných dverí, čím sa zvyšuje bezpečnosť starších osôb, či domácností s deťmi. Výhodou je, že nemusíte používať kľúč vnútri bytu. Je vybavený gombíkom, ktorý zaručí komfort pri otváraní zvnútra. Použitie kvalitných materiálov ako je tvrdý plast a saténový nikel, vám bezpečie rozhodne zaručí. Navyše je dodávaný s 3 kľúčmi a identifikačnou kartou. V balení nechýbajú ani upevňovacie skrutky pre ľahkú montáž na pravú aj ľavú stranu vstupných dverí so šírkou 40 až 45 mm. O zabezpečenie zámku sa postarajú dva 8 mm oceľové tŕne.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FAB 1572RSNb 3klíče.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií