Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Fieldmann FDV 9008

Zobraziť katalóg
Fieldmann FDV 9008
Sada vrtákov do železa – do kovu, veľkosť 3/4/5/6/8/10, kobaltové, 6ks bitov
Kód:  BOJ010h Produktové číslo:  FDV 9008 Stránky výrobcu
Fieldmann FDV 9008 Predaj skončil

Fieldmann FDV 9008

Žiadny správny kutil sa v domácnosti nezaobíde bez nejakého toho základného náradia. Neodmysliteľným kúskom je napríklad vrták. Kúpte si tento produkt od spoločnosti FIELDMANN a staňte sa majiteľom hneď celej súpravy vrtákov do železa a dreva. Svoje využitie vo vašej domácnosti si rozhodne nájdu. Táto súprava je kombináciou vrtákov s bitmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Vrtáky do železa 6 kusov vo veľkosti 3, 4, 5, 6, 8 a 10
  • Skrutkovacie bity 6 kusov
  • Vrtáky vyrobené z kobaltu

Premium quality

V prípade, že vlastníte vŕtačku, nemala by vám chýbať táto súprava, ktorá sa stane nenahraditeľným pomocníkom pri vašich pracovných aktivitách. Súprava obsahuje vrtáky s označením Premium, ktoré ju dostáva medzi kvalitné výrobky s dlhou životnosťou. Nájdete tu šesť vrtákov do železa a tiež šesť kusov bitov plochých a krížových. Rozmery bitov a vrtákov boli volené tak, aby vyhovovali pri práci v bežnej domácnosti.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fieldmann FDV 9008, 12ks.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií