Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Fieldmann FZR 4616-BES

Zobraziť katalóg
Fieldmann FZR 4616-BES
4,5 2 hodnotení
Benzínová kosačka benzínová s pojazdom, OHV 139cm3, 2.50kW, záber 46cm (systém 4v1), centrálne nastavenie výšky kosenia (25-75mm), mulčovanie, výškovo nastaviteľné sklopné madlo, objem zberného koša 55l, oceľové šasi, hmotnosť 35kg
Kód:  BOJ117f Produktové číslo:  FZR 4616-BES Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fieldmann FZR 4616-BES

Sekanie záhrady nemusí byť vôbec ťažké. Benzínová rotačná kosačka Fieldmann FZR 4616-BES s vlastným pojazdom a šírkou záberu 46 cm má nielen kvalitný štvortaktný motor, ale aj systém 4 v 1. Vďaka nemu si môžete vybrať, či trávu zbierať do koša, mulčovať, odhodiť na stranu alebo vyriadkovať za kosačkou. Zároveň je možné pomocou jedinej páky jednoducho nastaviť výšku kosenia, a to na 25 až 75 mm. Záleží iba od vás. 

Kľúčové vlastnosti

  • Benzínová rotačná kosačka s vlastným pojazdom, kvalitným motorom a šírkou záberu 46 cm
  • Systém 4 v 1 - zbieranie do koša, mulčovanie, odhodenie na stranu, vyriadkovanie
  • Nastaviteľná výška kosenia (25 - 75 mm)
  • Držadlo možno výškou prispôsobiť obsluhe
  • Odolné oceľové šasi

Jednoduché ovládanie i dlhá životnosť

Ovládanie benzínovej rotačnej kosačky Fieldmann FZR 4616-BES je veľmi jednoduché. Madlo je totiž možné výškovo prispôsobiť obsluhe a navyše je potiahnuté mäkčeným poťahom, ktorý výrazne tlmí vibrácie. Práve na madle pritom nájdete tiež priehradku na rôzne drobnosti. Ľahkú manipuláciu podporujú aj kolesá s guličkovými ložiskami. Oceľové šasi zároveň zaručuje odolnosť, a teda dlhú životnosť celého zariadenia.

Madlo je možné výškovo prispôsobiť obsluhe

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jakou rychlost pojezdu má tato sekačka?

Diskusia a poradňa k Fieldmann FZR 4616-BES
Príslušenstvo pre Fieldmann FZR 4616-BES Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fieldmann FZR 4616-BES. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fieldmann FZR 4616-BES.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií