Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Fieldmann FZS 2000-E

Zobraziť katalóg
Fieldmann FZS 2000-E
4,3 4 hodnotení
Strunová kosačka – elektrická, 250W, záber 20cm, priemer struny 1mm, poloautomatický posun struny, nastaviteľné držadlo, hmotnosť 1.2kg
Kód:  BOJ110d Produktové číslo:  FZS2000-E Stránky výrobcu

Fieldmann FZS 2000-E

Fieldmann FZS 2000-E je ľahká a zároveň jednoducho ovládateľná strunová kosačka vhodná pre prácu na menších záhradách. O kosiaci výkon sa stará úplne dostačujúci 250 W elektromotor. Vďaka poloautomatickej strunovej hlave s dvoma strunami a 200 mm záberom bude vaše kosenie rýchle a precízne. Kosačka je vybavená polohovateľným držadlom, aby bolo kosenie čo najpohodlnejšie.   

Kľúčové vlastnosti

  • Dostatočný výkon
  • Poloautomatická strunová hlava s dvomi strunami
  • Polohovateľné držadlo
  • Nízka hmotnosť

Jednoduché povytiahnutie struny

V prípade, že v priebehu kosenia potrebujete povytiahnuť strunu z kosiacej hlavy, je kosačka Fieldmann FZS 2000-E vybavená rychlým a dômyselným systémom. Na vytiahnutie struny ju postačí jemne poklepať o zem. Tým sa struna vysunie a zareže o nôž integrovaný v kryte hlavy. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fieldmann FZS 2000-E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fieldmann FZS 2000-E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fieldmann FZS 2000-E.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií