Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Firefly Bluetooth Receiver Car Pack zlatý

Zobraziť katalóg
Firefly Bluetooth Receiver Car Pack zlatý
4,5 2 hodnotení
Bluetooth adaptér - na prenos audio signálu, AUX výstup - ideálny k autorádiu alebo iným audio systémom, pripojenie k audio zdroju pomocou Bluetooth 4.0, napájanie z USB, predlžovací kábel 60cm
Kód:  FIF003 Produktové číslo:  FBRCAR-GD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Firefly Bluetooth Receiver Car Pack zlatý Predaj skončil

Firefly Bluetooth Receiver Car Pack zlatý

Vylepšite staršie prehrávač o štýlový bezdrôtový prístup. Firefly je svetovo najmenší prijímač hudby z Bluetooth zariadenia a následný prevod na 3,5 mm výstup. Bluetooth vás definitívne oslobodí od káblov. Už sa nebudete musieť zaoberať káblovým prepojením vášho telefónu s autorádiom či domácou zostavou bez bezdrôtového pripojenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Extrémne malý bezdrôtový prijímač hudby (najmenší na svete)
  • Jednoduché ovládanie a inštalácia (napájanie z USB a výstup do AUX)
  • Prináša vysokú kvalitu zvuku vďaka patentovanej technológii SRT
  • Špičkové vyhotovenie (telo oboch konektorov z anód. hliníka, medený kábel, pozlátená koncovka)
  • Súčasné spárovanie s 2 zariadeniami + pamäť až na 8 spárovaných zariadení

Klame vzhľadom

Hlavná časť vyzerá ako obyčajný USB konektor, ktorý zároveň slúži na napájanie celého zariadenia. V konektory je však zabudovaný miniatúrny Bluetooth adaptér a D/A prevodník. Po zasunutí do USB konektora ho pripojíte k prehrávaču či autorádiu s AUX vstupom, spárujete Firefly s vaším telefónom a môžete prehrávať bezdrôtovo.

Nielen obyčajný Bluetooth

Okrem malých rozmerov, aby neprekážal, zaujme tiež spárovaním s 2 telefónmi súčasne a excelentnou zvukovou kvalitou. Podporuje totiž nielen štandardné MP3, ale aj obľúbené AAC, kde vyniknú detaily skryté pri vysokej kompresii a minimalizuje sa skreslenie. Firefly zachováva pôvodnú kvalitu zvuku pomocou patentovanej technológie "Sound Revitalization Technology".

Parametre a špecifikácia:

Bluetooth:
Verzia v4.0

Podpora:
A2DP v1.2, SPP
AAC, MP3 a SBD

Balenie:
Bezdrôtový prijímač hudby
Predlžovačka na pripojenie do rádia
Dokumentácia

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, děkuji za odpověď, chci se ještě zeptat na 2. alternativu. Fungoval by BT signál z piána na BT sluchátka po připojení jacku do audio vstupu piána a USB připojeného do powerbanky? Dík za odpověď.

Dobry den, je mozne takhle pripojit i audio vystup z digitalniho piana, aby slo hrat a mit pripojeny BT sluchatka? Piano nema BT.

Dobrý den, chci se zeptat zda je možný zvuk přenášet i z notebooka na hifi a ne jen z mobilů pomocí bluetooth

Diskusia a poradňa k Firefly Bluetooth Receiver Car Pack zlatý
Príslušenstvo pre Firefly Bluetooth Receiver Car Pack zlatý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Firefly Bluetooth Receiver Car Pack zlatý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Firefly-Bluetooth-Receiver Car Pack Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Firefly-Bluetooth-Receiver Car Pack Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Firefly Bluetooth Receiver Car Pack arany.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií