Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Fiskars Vidly Solid rýľovacie Solid 133423

Zobraziť katalóg
Fiskars Vidly Solid rýľovacie Solid 133423
5,0 41 hodnotení
Vidly vhodné na rytie v kamenistej pôde, prevzdušňovanie trávnika, na prácu so záhradným odpadom, 4 hroty, z kvalitnej bórovej ocele, šírka 17cm
22,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 60 mesiacov Kód:  BOR781b Produktové číslo:  1003458 Stránky výrobcu
Fiskars Vidly Solid rýľovacie Solid 133423 22,90 € Momentálne nedostupné

Fiskars Vidly Solid rýľovacie Solid 133423

Rýľovacie vidly Fiskars majú pevné a ostré hroty, ktoré sú vhodné na rytie v kamenistej pôde, prevzdušňovanie trávnika a na prácu so záhradným odpadom. Ergonomicky navrhnutá rukoväť je v tvare D a je možné uchopiť ju veľkou aj malou rukou v rukaviciach. Na mieste uchopenia je držadlo potiahnuté vrstvou plastu, ktorý izoluje ruku od chladu. Uhol pracovnej časti k násade je 20°, aby bola pri držaní vidlice ruka v prirodzenej polohe, ktorá zaručuje najlepšiu pracovnú pozíciu. S týmito perfektne naostrenými vidlami Fiskars bude práca na záhradke o dosť jednoduchšia ako s obyčajnými vidlami.

Hlavné prednosti:

  • Pevné hroty na rozrušenie tvrdej a kamenistej pôdy
  • Uhol pracovnej časti k násade je 20°
  • Rukoväť v tvare písmena D na pevné uchopenie malou aj veľkou rukou
  • Vysoko trvanlivé hroty z bórovej ocele
  • Vhodné na prácu so záhradným odpadom, prevzdušňovanie trávnika a rýľovanie

Parametre a špecifikácia

Typ
Rycí Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Rycí Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nikde nevidím parametry.Myslím Výška,šířka rytí,váha.? Můžete prosím přidat do popisu?

Diskusia a poradňa k Fiskars Vidly Solid rýľovacie Solid 133423
Ďalšie informácie

Záhradný kalendár: Október na záhrade

Október je mesiacom, ktorý sa nesie v duchu posledného zberu neskorých druhov ovocia a zeleniny. Nastáva tiež pravý čas na výsadbu nových stromov a kríkov, jarných cibuľovín a trvaliek. V tomto mesiaci je tiež potrebné pripraviť záhony a trávnik na nadchádzajúcu sezónu, čo so sebou prináša veľa rytia, hnojenia a zazimovania. A na čo ešte nesmiete v októbri zabudnúť? To a oveľa viac sa dozviete v našom článku.

Záhradný kalendár: November na záhrade

Koniec sezóny je tu a záhrada ešte naposledy v tomto roku hýri farbami. Stromy strácajú farebné lístie, objavujú sa prvé zimné plody, ale súčasne ešte dokvitajú niektoré kvety a stále možno žať posledný zeleninu. Veľké množstvo opadaného lístia je navyše skvelým spôsobom, ako si dopriať pohyb na čerstvom vzduchu. Čaká vás rytie a hrabanie s cieľom upraviť a upratovania pôdy pred zimou. Ako o záhradu starať v novembri a na čo nezabudnúť?

Záhradný kalendár: September na záhrade

September je jedným z hlavných mesiacov zberu a spracovania dozretej úrody. Je to čas kompótovania, muštovania, zavárania, sušenia a pod. Čakať na vás bude tiež upratovanie opadaného ovocia, príprava a zateplenie záhonov, kosenie trávy, likvidácia škodcov a veľa ďalších činností, ktoré je potrebné vykonať na začiatku jesenného obdobia. Viete, čo ešte môžete vysadiť a ako sa máte postarať o chúlostivé paradajky? To a oveľa viac vám poradíme v našom septembrovom článku.

Záhradný kalendár: December v záhrade

Záhrada si zaslúži starostlivosť aj v zime. Predovšetkým okrasné stromčeky treba chrániť pred polámaním a nemali by ste prestať ani v pravidelnom zavlažovaní. To samozrejme nie je všetko, v zimnom období, obzvlášť v decembri, sa môžete krásne vyhrať s vianočnou výzdobou alebo pripraviť nádherné kŕmidlo pre vtáčiky. Prečítate si, čo všetko by ste mali v zime urobiť.
Recenzie Fiskars Vidly Solid rýľovacie Solid 133423
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fiskars Vidle Solid rycí. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fiskars Solid™ ásóvilla 133423.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií