Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Fiskars Rýľ do auta Solid 131417

Zobraziť katalóg
Fiskars Rýľ do auta Solid 131417
4,9 30 hodnotení
Rýľ s čepeľou so šírkou 19.5 cm, špicatý tvar čepele
Kód:  BOR302d Produktové číslo:  1014809 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fiskars Rýľ do auta Solid 131417

Každý naozajstný domáci majster, záhradkár alebo muž činu potrebuje mať doma vo svojom sklade poriadny rýľ. Náradie je vyrobené z kvalitnej bórovej ocele, ktorá vydrží dávku ťažkej práce s úplnou ľahkosťou. Na hornej strane rýľa nájdete oranžové držadlo v tvare "D" z pevného plastu. Držadlo je príjemné na dotyk a bez mozoľov s ním môžete pracovať celé hodiny. Pracovná strana je vytvarovaná do ostrej špičky.

Kľúčové vlastnosti

  • Rýľ z veľmi kvalitného materiálu
  • Príjemná práca vďaka držadlu z plastu
  • Malé rozmery nabádajú k doplneniu výbavy vášho vozidla
  • Široká paleta možných využití
  • Vďaka svojej veľkosti veľmi kompaktný

Profesionálny pomocník

S týmto produktom môžete urobiť naozaj veľký kus poctivej práce. Rýľ z dielne FISKARS sa dá využiť na kyprenie pôdy vo vašej okrasnej záhradke, môžete vyrývať plody vašej ťažkej práce a ani hĺbenie dier do zeme nie je žiadny problém. Tento produkt sa dá však pohodlne použiť aj v zimných mesiacoch, keď budete potrebovať vyhrabať sneh pod kolesom vášho vozidla alebo postaviť skokanský mostík pri hrách na snowboarde. S dĺžkou 80 cm a šírkou 19,5 cm je nástroj vhodný na prepravu vo vašom aute.

Parametre a špecifikácia

Skladacie
Nie Hotovo!
Šírka záberu
19,5 cm Hotovo!
Teleskopická rukoväť
Nie Hotovo!
Tvar
Špicatý Hotovo!
Typ
Rýľ Hotovo!

Typ

Skladacie
Nie Hotovo!
Šírka záberu
19,5 cm Hotovo!
Teleskopická rukoväť
Nie Hotovo!
Tvar
Špicatý Hotovo!
Typ
Rýľ Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, dá sa rýl aj poskladať koľko má cm?

Bude i s drzadlem v cerne barve? Dekuji.

Diskusia a poradňa k Fiskars Rýľ do auta Solid 131417
Ďalšie informácie

Záhradný kalendár: Júl na záhrade

Júl na záhrade nám ponúka bohatú úrodu a nielen preto nás práve teraz čaká veľa práce. Okrem výdatného zavlažovania, kosenia trávnika, chemického postreku či vysádzania ovocia a zeleniny môžete začať so zberom niektorých ovocných stromov a so zberom úrody na zeleninových a ovocných záhonoch. V našom článku vám pripomenieme všetky dôležité činnosti a poradíme, ako ich správne vykonať.

Záhradný kalendár: Máj na záhrade

V máji na záhrade všetko rozkvitá, bujnie a pučí, a preto je nutné venovať vašim záhonom aj drevinám veľa času a úsilia. V našom článku vám pripomenieme všetky dôležité činnosti, ktoré je na záhrade v tomto mesiaci potrebné vykonať. Na záver pre vás máme pripravený tip pre domácich majstrov na vybudovanie vlastnej okrasnej skalky.

Záhradný kalendár: Január v záhrade

Rozmaznávajte vašu záhradu a všetko čo v nej máte aj v zimných mesiacoch. Kontrolujte svoje stromy a kríky, starajte sa o zeleninu a zvieracích kamarátov, ktorí sa u vás občas zastavia v kŕmidle. Poradíme vám, ako sa starať v januári o dreviny v závislosti na snehovej prikrývke a ako sa úspešne zbaviť škodcov na stromoch. Dáme vám ale aj ďalšie užitočné tipy súvisiace so záhradou v januári.

Záhradný kalendár: September na záhrade

September je jedným z hlavných mesiacov zberu a spracovania dozretej úrody. Je to čas kompótovania, muštovania, zavárania, sušenia a pod. Čakať na vás bude tiež upratovanie opadaného ovocia, príprava a zateplenie záhonov, kosenie trávy, likvidácia škodcov a veľa ďalších činností, ktoré je potrebné vykonať na začiatku jesenného obdobia. Viete, čo ešte môžete vysadiť a ako sa máte postarať o chúlostivé paradajky? To a oveľa viac vám poradíme v našom septembrovom článku.

Záhradný kalendár: August na záhrade

Viete, ako sa postarať o augustovú záhradu? V našom článku vám predstavíme výpočet všetkých dôležitých záhradníckych činností, poradíme sa zberom, neskorou výsadbou, likvidáciou škodcov i so správnou starostlivosťou o trávnik na konci leta.

Recenzie Fiskars Rýľ do auta Solid 131417
Príslušenstvo pre Fiskars Rýľ do auta Solid 131417 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fiskars Rýč do auta Solid. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fiskars Solid Ásó 131417.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií