Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Fiskars Solid - Rýľ špicatý

Zobraziť katalóg
Fiskars Solid - Rýľ špicatý
4,9 210 hodnotení
Rýľ s čepeľou so šírkou 18 cm, špicatý tvar čepele
Kód:  BOR302b Produktové číslo:  1003455 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fiskars Solid - Rýľ špicatý

Špičkový špicatý rýľ Fiskars sa stane nenahraditeľným náradím pri prácach v záhrade. Pri rýľovanie záhonov, prenášanie mačiny či iných činnostiach vás poteší ergonomicky tvarovaná násada, ktorá sa pohodlne drží a plastové držadlo pomáha chrániť ruku pred chladom. Naostrená čepeľ umožňuje presekávanie koreňov. Samozrejmosťou je nášľapná plôška na čepeli, ktorá uľahčuje prácu s rýľom.

Dĺžka:
1 170 mm

Šírka čepele:
18 cm

Hĺbka lopaty:
29 cm

Hmotnosť:
1 800 g

Parametre a špecifikácia

Skladacie
Nie Hotovo!
Šírka záberu
18 cm Hotovo!
Teleskopická rukoväť
Nie Hotovo!
Tvar
Špicatý Hotovo!
Typ
Rýľ Hotovo!

Typ

Skladacie
Nie Hotovo!
Šírka záberu
18 cm Hotovo!
Teleskopická rukoväť
Nie Hotovo!
Tvar
Špicatý Hotovo!
Typ
Rýľ Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

"Naostřená čepel" je až v okamžiku, kdy si ji po zakoupení vlastnoručně naostříte.

Dobry den, je to skutocne ryl fiskars 1003455? Lebo myslim, ze tento ryl sa uz nevyraba. Je nahradeny rylom fiskars 131413. Viete tuto situaciu preverit? S Pozdravom Janci

Prosím o výšku rýče.

Dobrý den, je u vás na toto nářadí záruka 5 let?

Diskusia a poradňa k Fiskars Solid - Rýľ špicatý
Ďalšie informácie

Nová karta Hobby urýchli a zjednoduší váš nákup záhradného a kutilského vybavenia

Pripravili sme pre vás novú záložku Hobby, kde nájdete tisíce produktov určených na starostlivosť o vašu záhradu, nástrojov pre domácich majstrov, pomôcok a veľa ďalšieho.

4 typy záhradkárov: Ktorý z nich ste vy?

Záhradníčenie patrí k tým najobľúbenejším záľubám. Niekto si pestuje kvety za oknom, iný sa stará o rozľahlý sad ovocných stromov. Aj vďaka širokému rozšíreniu tohto hobby sa medzi záhradkári nájde pár celkom zaujímavých typov ľudí. Predstavíme si štyri najzaujímavejšie. Nepoznáte ich náhodou zo svojho okolia?

Tešte sa na veľký záhradnícky seriál

Prichystali sme pre vás veľký záhradnícky seriál, ktorý každý mesiac prinesie veľa cenných rád a tipov, ako sa v danom období starať o záhradu. Seriál zodpovie otázky týkajúce sa ideálnej doby sadenia rastlín, údržby trávnika aj zastrihávania stromčekov. Okrem toho sa dozviete aj to, ako si vyrobiť napríklad skalku či záhradné jazierko.

Pripravte záhradu na sezónu

Vonku sa pomaly otepľuje. To neznamená nič iné, než že prišiel čas pripraviť záhradu na ďalšiu sezónu. Čo všetko môžete pre vašu záhradu urobiť? To sa dozviete v našom článku.

Záhradný kalendár: Február na záhrade

December a január boli skôr také odpočinkové mesiace čo sa týka starostlivosti o záhradu. Februárom už začína príprava na jar. Aby ste sa dočkali krásnych stromov, ktoré vám budú robiť počas jarných a letných mesiacov radosť, a mohli ste zbierať chutné plody, je potrebné pomaly prebúdzať a chystať vašu ospalú záhradu. Nastáva čas prerezávania, odkrývania, ale aj výsadby. Prečítajte si, do čoho sa pustiť a na čo si dať pozor.

Záhradný kalendár: Január v záhrade

Rozmaznávajte vašu záhradu a všetko čo v nej máte aj v zimných mesiacoch. Kontrolujte svoje stromy a kríky, starajte sa o zeleninu a zvieracích kamarátov, ktorí sa u vás občas zastavia v kŕmidle. Poradíme vám, ako sa starať v januári o dreviny v závislosti na snehovej prikrývke a ako sa úspešne zbaviť škodcov na stromoch. Dáme vám ale aj ďalšie užitočné tipy súvisiace so záhradou v januári.

Záhradný kalendár: Apríl na záhrade

V apríli je záhrada už v rozpuku, a preto je nutné venovať jej veľa času a starostlivosti. Žiadny záhradkár by nemal zabudnúť skontrolovať pôdu, trávnik a postarať sa nielen o okrasné, ale aj o zeleninové a ovocné záhony. V našom článku vám pripomenieme dôležité práce, na ktoré by ste mali tento mesiac nemali zabudnúť.

Záhradný kalendár: November na záhrade

Koniec sezóny je tu a záhrada ešte naposledy v tomto roku hýri farbami. Stromy strácajú farebné lístie, objavujú sa prvé zimné plody, ale súčasne ešte dokvitajú niektoré kvety a stále možno žať posledný zeleninu. Veľké množstvo opadaného lístia je navyše skvelým spôsobom, ako si dopriať pohyb na čerstvom vzduchu. Čaká vás rytie a hrabanie s cieľom upraviť a upratovania pôdy pred zimou. Ako o záhradu starať v novembri a na čo nezabudnúť?

Recenzie Fiskars Solid - Rýľ špicatý
Príslušenstvo pre Fiskars Solid - Rýľ špicatý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fiskars Rýč Solid špičatý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fiskars Solid™ hegyes ásó.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií