Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Garmin nüvi 2689LMT Lifetime

Zobraziť katalóg
Garmin nüvi 2689LMT Lifetime
5 4 hodnotení
GPS navigácia s bezplatnou doživotnou aktualizáciou máp, 6" farebný dotykový displej, asistent jazdných pruhov, POI (body záujmu), Smartfón Link, microSD, hlasové ovládanie, mini USB, integrovaný RDS-TMC prijímač
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG003a Produktové číslo:  010-01188-21 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin nüvi 2689LMT Lifetime

Navigácia vyčnievajúca nad ostatné lepším podaním hlasového navádzania a informáciami z Foursquare, kde sú milióny, používateľmi overených bodov záujmu. Vďaka tomu dokáže ľahko vyhľadať najbližšiu firmu, obchod alebo reštauráciu. Databáza Foursquare je aktualizovaná bezplatne spoločne s mapovými podkladmi. Ak používate prepojenie navigácie nüvi 2689T s aplikáciou Smartfón Link v mobilnom telefóne, máte podrobný prístup k najnovším údajom Foursquare databázy vrátane používateľských hodnotení, cenách služieb či otváracích dobách.

Kľúčové vlastnosti

  • Podrobná mapa 45 krajín Európy s bezplatnou aktualizáciou
  • Bezplatné dopravné spravodajstvo RDS-TMC
  • Hlasové ovládanie prístroja a jasnejšie hlasové inštrukcie
  • Prístup k najnovším údajom v databáze Foursquare
  • Bluetooth technológie na pripojenie mobilného telefónu
  • Živé dopravné informácie cez Smartfón Link

Presne viete, kam vás navádza

Ak už máte navigáciu, iste poznáte, ako vám navigácia hovorí napríklad odbočte doprava v mieste, kde by ste to naozaj nečakali. Garmin prichádza s vlastným riešením nejasnej hlasovej navigácie. Garmin Real Direction je schopná vodičovi poskytovať jasnejšie navigačné inštrukcie, napríklad: "Za stanicou odbočte vpravo". Vďaka týmto jasnejším hlasovým pokynom sa môžete viac venovať riadeniu vozidla bez toho, aby bolo nutné príliš často sledovať displej navigácie.

Choďte s istotou

Nechýbajú ani overené vlastnosti pre hladký prejazd po trase. Hlavné je samozrejme bezplatné dopravné spravodajstvo RDS-TMC. Automaticky vyhľadáva dopravné hlásenie, a v prípade komplikácie na zvolenej trase upozorní vodiča. Pokiaľ bude časovo výhodnejšie vyhnúť sa prekážke, potom navigácia ponúkne náhradnú trasu a odhadne časovú úsporu. V meste príde vhod funkcia aktívneho radenia do jazdných pruhov. Tá informuje s predstihom vodiča, v ktorom jazdnom pruhu sa má s automobilom držať. K tomu máte 4 do roka aktualizácie 45 máp krajín Európy za najlepšiu možnú cenu, teda zadarmo.

Parametre a špecifikácia

Šírka
168 mm Hotovo!
Výška
94 mm Hotovo!
Hĺbka
19 mm Hotovo!
Hmotnosť
268 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
168 mm Hotovo!
Výška
94 mm Hotovo!
Hĺbka
19 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
268 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
6" (15,24 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
800 × 480 Hotovo!
Výdrž batérie
0,98 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin nüvi 2689LMT Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin nüvi 2689LMT Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin nüvi 2689LMT Lebenslange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin nüvi 2689LMT Lebenslange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin nüvi 2689LMT Élettartam.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií