AlzaBoxy Q1 Xiaomi Fan Festival

Gogen MCH 676 čierny

Zobraziť katalóg
Gogen MCH 676 čierny
4,8 47 hodnotení
Držiak pre mobily a navigácie, pre uhlopriečky 4" - 5,7" , na čelné sklo alebo palubnú dosku, posuvné ramená 55 - 83 mm, otočný o 360 °
Kód:  WG997m7 Produktové číslo:  GOGMCH676 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gogen MCH 676 čierny

GoGEN MCH 676 je univerzálny držiak určený na pripevnenie na čelné skla či palubnú dosku. Umožňuje jednoduché a bezpečné použitie mobilného telefónu alebo navigácie s uhlopriečkou 4"- 5,7" počas jazdy. Držiak ľahko pomocou prísavky umiestnite tak, aby nijako neprekážal vo výhľade, a pritom ste mali displej v zornom poli. Do držiaka bez problémov umiestnite aj zariadenie v ochrannom kryte, navyše nijako nebráni v pripojení USB nabíjačky.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodný pre 4"- 5,7" zariadenie
  • Protišmykové dotykovej plochy
  • Otočný o 360 °
  • Posuvné ramená 55 - 83 mm

Bezpečné uchytenie prístroja

Veľkou výhodou je možnosť otáčania držiaku o 360 °, vy si tak môžete zvoliť zvislú i vodorovnú orientáciu prístroja. Bezpečné upevnenie je zaistené vďaka roztiahnuteľným ramenám. Styčné plochy sú navyše vybavené protišmykovou povrchovou úpravou, čo zaisťuje pevný úchyt aj počas agresívnejšej jazdy. Držiak je vyrobený z kombinácie lesklých a zamatovo matných častí.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím. Nevím proč, ale z nějakého důvodu mi na jakémkoli skle vydrží maximálně 5 minut a pak spadne. Může mi někdo poradit co s tím než ho hodím do koše a koupím nový? Předem děkuji za reakce.

Dobrý den. Součástí balení by měl být i držák pro upevnění do výdechů větrání vozu. Je tomu prosím tak ?

Dobrý den, je držák vhodný pro ASUS Zenfone 5z?

Je držák vhodný pro IPhone 8plus? Děkuji

Na roztažení boků pro danou šířku telefonu je tlačítko nebo ne?

DRŽÁK JE ZCELA NEVHODNÝ PRO PŘIPEVNĚNÍ NA PALUBNÍ DESKU!!! Přísavka je asi OK pro připevnění na čelní sklo, ale pro připevnění na palubní desku rozhodně nekupovat!

Má někdo zkušenosti jestli se do něj vejde Nexus 6P? Případně iPhone 7/6 Plus. díky

Soucasti baleni neni zadna podlozka na upevneni na palubni desku?.Bude na palubce dobre drzet? Je to darek, tak at neni zklamani. Diky.

Dobry den, ma nekdo zkusenost, jak drzi na palubni desce? Mam tel Samsung galaxy S3 Neo. Diky

Diskusia a poradňa k Gogen MCH 676 čierny
Príslušenstvo pre Gogen MCH 676 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen MCH 676 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen MCH 676 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen MCH 676 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gogen MCH 676 fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií