PET AP+ plus nový vizuál

Gril "BLACK PARTY" plynový, záhradný

Zobraziť katalóg
Gril "BLACK PARTY" plynový, záhradný
5 2 hodnotení
Gril plynový, 2 horáky s piezoelektrickým zapaľovaním a reguláciou, grilovacia plocha 48,5 x 37,5 cm, 2 poličky, systém Flame Tamer, 98 x 51 x 102 cm
Kód:  AUPR01867 Produktové číslo:  99BB011black

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gril "BLACK PARTY" plynový, záhradný Predaj skončil

Gril "BLACK PARTY" plynový, záhradný

Skvelý záhradný plynový gril disponujúci dvojicou antikorových horákov, ktoré majú piezoelektrické zapaľovanie a plynulú reguláciu plameňa. Gril využíva systém Flame Tamer, teda nie sú potrebné žiadne lávové kamene. Priamo nad horákmi je umiestnený špeciálny kovový profil, ktorý zabraňuje odkvapkávaniu tuku na plameň a priame vykurovanie mriežky plameňom iba v jednom mieste. Vďaka tomu dochádza k rovnomernejšiemu vyhrievaniu celej grilovacej plochy. Tuk odkvapkávajúci z grilovaného mäsa steká po stenách grilu do špeciálnej misky, ktorá je umiestnená v spodnej časti grilu. Pripravte si s týmto záhradným grilom svoje obľúbené pokrmy, kedykoľvek dostanete chuť.

Hlavné prednosti

  • Dva antikorové horáky
  • Piezoelektrické zapaľovanie
  • Regulácia plameňa
  • Odkvapkávacia nádoba na tuk
  • Dopravné kolieska
  • Odkladacia polica (sklopná, na ľahké uskladnenie)

Jednoduchá obsluha

 S týmto praktickým plynovým grilom dokážete vykúzliť akékoľvek grilované jedlo na záhradnej párty. Po odklopení veka máte k dispozícii dve grilovacie mriežky. Jednu hlavnú, na ktorej sa pripravuje mäso, a druhú zavesenú nad ňou na miernejšie grilovanie alebo udržiavanie teploty zeleniny a rôznych príloh. Jednoduchým otočením regulátora a stlačením piezoelektrického zapaľovača máte gril okamžite pripravený na použitie. Výhodou tohto grilu sú odkladacie police na oboch stranách a dve kolieska umožňujúce ľahkú manipuláciu.

Rozmery grilovacej časti:
48,5 × 37,5 cm

Celkový výkon plynových horákov:
5,5 kW/hod.

Rozmery grilu:
98 × 51 × 102 cm

Výška roštu od zeme:
86 cm

Hmotnosť:
16,5 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zboží je dodáváno už takto složené nebo je to normálně v krabici? jde mi o to zda-li se mi vejde do auta, když dojedu na pobočku

Je součástí balení i propojovací hadice k bombě?

Na jakou plynovou bombu se připojuje? Je případný regulátor plynu přiložen? Kde je zveřejněn návod?

Diskusia a poradňa k Gril "BLACK PARTY" plynový, záhradný
Príslušenstvo pre Gril "BLACK PARTY" plynový, záhradný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gril BLACK PARTY. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: "BLACK PARTY" gázüzemű, kerti grill.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií